Om oss

Föräldralivet är så mycket mer än att bara byta blöjor, fixa frukostar och ta barnen till förskola/skola. Familjen är det viktigaste man har och det finns många saker som måste klaffa för att vardagen inte ska kännas stressig och full med press. Vi som ligger bakom den här bloggen vet precis hur det är att vara föräldrar och här dömer vi ingen. Har du inte hunnit med tvätten på två veckor? Nej, inte vi heller och det är helt okej. Kanske har du istället fått många mysiga stunder i soffan eller så har du kunnat rå om dig själv. Det är precis lika viktigt som rena fotbollsshorts till träningen!

En blogg för föräldrar – av föräldrar

Den här bloggen skapades med tanke om att informera och tipsa föräldrar om allt som hör vardagen till. En vardag för föräldrar ser nämligen inte ut på samma sätt som för den som inte har barn. Visst kan alla uppleva en stress, men det är få saker som är lika tidskrävande och fantastiskt på en och samma gång – som att vara föräldrar.

Vi föräldrar sitter alla i samma båt och alla vill vi våra barn det bästa. Här på bloggen kommer du därför att hitta mängder med tips om hur du kan fixa det bästa kalaset, hjälpa barnet med sin tandvårdsrädsla, hur ni kan hitta på roliga saker när ni är uttråkade eller läsa mer om varför sagor och högläsning är en så viktig del av barnets utveckling. Vi välkomnar er och hoppas på en riktigt givande läsning!