Allt om barn, familj och barnhälsa!

Att vara förälder är en stor uppgift som kräver mycket ansvar. De allra flesta föräldrar gör sitt absolut yttersta för att se till så att barnen alltid mår bra och att de har allt som de behöver. Den press som sätts på dagens föräldrar är dock stor och det är mycket som ska hinnas med under en vanlig dag.

På vår sida kommer du att hitta massor med rolig och inspirerande information som hjälper dig att ta bättre beslut som förälder. Vi kommer att fokusera väldigt mycket på tandvård och tandhälsa för barn, då studier visar att allt fler får karies redan i sina mjölktänder. Att gå till tandläkaren är dock inte det roligaste, så därför har vi sett till att slänga in några riktigt bra knep som du kan ta till för att förbereda barnet ordentligt.

En salig blandning för föräldrar

Hos oss kommer du dock inte enbart att få läsa om tandvård, utan den här sajten inkluderar så mycket mer än så. Vi kommer bland annat att dyka djupare in i de allra bästa nöjesparkerna som finns för familjer i Sverige, samt titta på vilka fördelar det finns med högläsning. Vi hoppas att du ska hitta bra och nyttig information som inte bara underlättar i din vardag, utan som även ger dig mer kvalitetstid med barnen och barn som är lugnare och tryggare.

Att behöva hjälp och vägledning som förälder är inte ovanligt. Detsamma gäller för roliga tips inför sommarsemestern. Hos oss hittar du en salig blandning av allt mellan himmel och jord som kan vara till hjälp för dig. Just det här med kvalitetstid är ett mycket omtalat ämne, just för att många känner att de inte får tiden att räcka till. Med våra smarta knep lämnar du tvätten till en annan dag och får tid att baka de där härliga kanelbullarna tillsammans med dina små!