Scrapbooking – Spara era bästa minnen!

Även om det kändes som de långa vakna nätterna aldrig verkade ta slut och bebisskriket aldrig tystnade, går tiden fruktansvärt fort. Den går så fort att du en dag tittar på ditt barn och ser en stor och mycket stolt liten krabat som ska gå till skolan för första gången. Gång på gång under ditt föräldraskap kommer du att uppleva känslan av att tiden bara flyger förbi. Kanske är det vid första skoldagen, första frisörbesöket, när det är dags att ansöka om gymnasium eller vid något annat tillfälle.

Och fort går det, utan att man hinner blinka. Därför är det viktigt att du ser till att spara era absolut bästa minnen tillsammans. Det behöver inte ha varit en stor händelse som en resa för att det ska räknas, utan den där mysiga höstpromenaden tillsammans är minst lika värdefull.

Scrapbooka ett album

Dagens teknik har gjort det möjligt för oss att fotografera vart vi än är med hjälp av våra mobiltelefoner. Det är dock ofta som bilderna stannar just där och snabbt blir bortglömda. Genom scrapbooking kan du se till att skapa ett vackert album med bilder och andra roliga saker som påminner er om något riktigt speciellt.

Scrapbooking går ut på att man med hjälp av papper, bilder, fotografier, dekorationer, klistermärken och stämplar skapar allt från vykort till fotoalbum eller annat kul. Du kan scrapbooka ihop nästan precis vad som helst. Kom ihåg att använda dig av tjocka och ordentliga papper så att du kan limma på fotografier om så önskas. Här rekommenderas det även att du väljer ett lim som är fritt från syra. Syra kan annars se till att dina fotografier blir förstörda.

Albumet kan du sedan ta fram när helst du känner för och det blir dessutom en vacker prydnad i hemmet. Låt era minnen få finnas tillgängliga för er att kunna se tillbaka på!