Liv Ringström

Såhär var det!
(null)
Kan det vara en av dom charmigaste bilderna någonsin? Njah!  Hur som helst så fick jag en liten idé här för ett tag sedan så jag och T valde att byta rum med tjejerna , dom har nu mera det största och fräschare (målades när vi flytta in) och vi har tagit det minsta rummet. 
 
Rummet i sig trivs jag i, jag har inga gatulampor som stör mig då jag vill ha helsvart när jag ska sova och att det var mindre gjorde de lite mysigare och mer ombonat . Tyvärr var inte väggarna särskilt fina här, dom var fula när vi flyttade in och sen har våra tjejer varit där å målat / rivit av tapet . Ja, ni ser ju på bilden! 
 
Min idé fortsatte pågrund av detta och nu sitter jag här i ett nymålat rum, mörkt fick det bli och resultatet kommer väl upp snart hoppas jag. Jag vill bara få ordning med gardiner , lampor och sånt där innan så jag kan få visa helheten för det är en klar förbättring mot vad det var innan. På instagram har man kunnat följa uppdateringarna under målningen men går även att se när jag grejar nu👌🏻 livringstrom
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress