Liv Ringström

Höstbilder
Hösten måste vara årstiden jag tycker bäst om, det är kyligare och mörkare samtidigt som allt färgas av löven i dom olika färgerna. Jag och min familj åkte tillsammans iväg med min bror och hans familj till Hunnberg för att försöka få lite bilder bland höstlöven och dessa är några utav bilderna. Den översta på Dusan är ett litet projekt jag grejar med, därför är färgerna annorlunda på den.  
 
 
 
 
Fira in oktober med lite rabatt
Inlägget innehåller annonslänker

I tidigare inlägg så skrev jag om att jag håller på att göra iordning i mitt nya sovrum, vi har bland annat målat och just nu håller vi på att piffa upp det lite lätt. Jag har en bild av hur rummet ska se ut och nu arbetar jag för att få det så! 

Jag är ju jotex trogen och väldigt tacksam öve deras sortiment. Jag har bland annat beställt hem denna blå sammetsgardin ifrån dom, den är tänkt att ha i sovrummet men jag vill också ha likadana i vardagsrummet när det blivit färdigt. Sängkläder har jag också klickat hem och jag hoppas att dom ska gå i samma stuk! 

Självklart kommer allt att visas upp när det kommer men sålänge, får ni nöja er med en rabattkod på 20% hehe. 

LOVEAUTUMN För 20% på din order (kan ej kombineras med andra erbjudanden & rabatter) , koden gäller 1gång per kund under 1-7Oktober.