Liv Ringström

Testar produkter från LYKO + rabattkod!
Produkterna har skickats ut i recensionssyfte, inlägget innehåller annonslänkar
Det hände en liten kul grej och jag fick hem ett paket ifrån Lyko, det var dags att testa några av deras egna produkter. Eftersom att jag är helt nollad i det här med smink så får man väl ta mina tankar och åsikter med en nypa salt för jag antar att en person med mer kunskap hade kunnat använda detta på betydligt mycket bättre sätt MEN nu är det gjort och såhär tycker jag om dom olika produkterna!
Lyko ögonskuggspalett : Jag fick hem paletten i färgen Nudes Cappuccino som är en palett med bruna/nude  nyanser. En väldigt neutral, varm och fin palett med matta och skimrigade färger. Jag tycker den var lagom pigmenterad och man behövde inte mycket produkt för att få en bra skugga, den var lättarbetad och man kunde göra enkla övertoningar (jag har inte kunskap för svårare. haha) Paletten finns även i en annan nyans med mer orange och svart Golden Nudes

Lyko fibermascara black : En svart mascara med lång och smal borste som fördelade fransarna fint och gav både färg och volym. Man kunde välja en lite lättare applicering eller dra på något extra lager för ännu mer effekt. Jag tycker väldigt mycket om mascaran just för att den var väldigt lätt, klumpa sig inte och gjorde mina annars väldigt korta fransar till väldigt fin ram runt ögat. 

Lyko nagellack : Jag valde en nagellack i färgen Nude 004 , det fanns ett helt gäng med olika färger men den mer neutrala kändes som ett bra val. Jag har tyvärr inte alls sådär fina naglar men testade lite gran och färgen var väldigt fin. Kan tänka mig den till sommaren men kanske på någon som inte förstör sina naglar som jag gör! Den var lätt att applicera, torka fort och höll bra! 

Lyko läppstift matt : Jag valde också ett matt läppstift nyans 2 som gick i en lite mer dov lila ton. Jag tycker inte att bilderna visar den rätta färgen, men på lykos hemsida stämmer det överrens mer. Det var iallafall en väldigt fin färg och på något sätt väldigt neutral . Jag går ju vanligtvis inte i så mycket smink och har svårt att ta något som verkligen sticker ut så denna nyansen var perfekt. Det var hållbart och kladda inte! 

Lyko remover wipes sensitive : Ett litet 25pack servetter för sminkborttagning och här blr det lite svårt för mig att säga bu eller bä. Det är ju liksom en servett med lite doft, den funkar ju att ta bort sminket med utan problem så att funktionen är ju där. Doften är nog beroende på tyke och känslighet, den är inte stark men den är ju där. 

Lyko foundation : Sparar det bästa till sist! jag var väldigt nyfiken på att få testa foundation för att det är inget jag använder så när jag skulle testa denna hade jag ingen aning om vad jag höll på med. Det var väldigt svårt att välja färg just eftersom att jag inte vet vad jag bör ha, jag valde nyans 2 men det var en lite ljus färg för mig och speciellt nu under sommaren när man får lite färg. Appliceringen, hehe.. Ja som sagt så använder jag inte smink och fick skaffa mig en sån där blender, tuss, boll eller vad den nu kallas. Jag skulle säga att konsistensen var väldigt lätt och den var enkel att få ut i ansiktet. Jag använde inte så mycket produkt för jag vill inte att det ska kännas att det är något på men det jämnade ut färgen i ansiktet och dolde mindre "märken" i ansiktet och höll bra och jag kommer antagligen försöka mig på att använda den fler gånger vid rätt tillfällen men det kommer aldrig bli en vardagsgrej för mig. 
Min favoritprodukt och som jag skulle köpa igen är helt klart läppstiftet men också mascaran! Jag tycker ni ska kika in produkterna som jag testat men också Lykos andra produkter . 
Idag och fram till söndag under v.20 får ni 20% rabatt på lykos produkter med koden aw20lyko (exkl. värmeverktyg)
Angelica Wåhlin

Vad kul att läsa, jag har faktiskt aldrig testat deras egna produkter!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress