Liv Ringström

Unicorncupcakes och regnbågensfärger
Hallå! Det är ju faktiskt så att min underbaring Stephaniebus fyllde 8år förra helgen och i onsdags så fyllde jag 24 så under helgen nu har vi förberett och ordnt inför kalas. Jävlar vilken resa det blev, haha! Hela lördagen gick åt för att planera, städa , handla och baka en del utav det som skulle bjudas på och jag var helt jäkla slut efteråt.

Vi hade iallafall bestämt att det skulle bli unicorncupcakes och efter att jag nästan slängt en tårta i golvet (den ovan, ni ser hur ranglig den blev haha) så kan ni ju tänka er hur det gick sen. Jag hade gjort iordning frostingen som jag ställde i i kylen under tiden som jag försökte mig på hornen och när jag sedan ska spritsa  själva muffinsen så har frostningen stelnat, jag trycker och allt explodera... Jag gav upp flera gånger! Men det var bara att kladda ut frostingen istället och gå vidare. Inget blev som planerat men vafan, det syns ju att jag gjort det själv höhö! 

Hur som , efter all stress som var så blev det ett bra och färggrant kalas och det var proppfullt här hemma. Och visst var det trevligt med lite folk men satan så skönt när vi kunde slänga oss i soffan och bara dö en sväng medans vi byggde lego. Nästa gång är det Medusas tur! 
Mirre

Men läckert och så gott

Svar: Tack så mycket!
Liv Ringström

Emelie Sandelia

Men shit vad gott allt ser ut!!

Svar: Tack!:)
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress