Liv Ringström

Är det redan Torsdag?!
Godmorgon! Tänk att det är redan torsdag, tiden går så sjukt fort just nu och jag hinner knappt med själv för jag drunknar i arbete. Nu har jag iallafall fått in dom flesta arbeten trots kalas, discon och annat som varit så nu kan jag nog krypa ur min håla lite. Man känner sig nästan elak mot barnen för att man har skolan och alla hemuppgifter att göra, varken jag eller dom är ju vana vid att jag fokuserar på annat än dom. Men det har gått bra och Steph verkar iallafall förstå.

Hur som, nu släpper vi skolan för en stund. I helgen var vi iväg och firade tjejernas lille kusin som fyllde 1 och nu på lördag är det Stephs tur att fylla år, 8år! Jag känner mig aningen deprimerad eftersom att hon inte kommer vara hemma på sin födelsedag och det är andra gången i hennes liv, första gången var förra året. Jag är inget fan av det där och hade mest av allt velat ha henne hemma. Men vem vill inte det?

Lilla Dusan då, jag förstår inte varför hon ska vakna mitt i natten och gå bananas. Men så har det varit dom senaste veckorna och vi har valt att plocka upp henne till oss när hon blivit sån så att hon kan somna om men då är ju tydligen jag alldeles för mycket i vägen så hon sparkar tills jag trillar ut.. typ.. Annars är hon ju underbar, haha! Neh men hon är underbar och mysig, sitter och pussas och kramas förutom ibland som det är absolut förbjudet och hon trycker sin näve i mitt ansikte och vrålar NEJ! Men det är okej. Jag hoppas bara för hennes skull att hon ska få sova ordentligt för det märks hur trött hon är på dagarna/kvällarna..
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress