Liv Ringström

Den där känslan när man lyckas
Det är en bra bild för att förklara känslan. Visst har det varit stressigt och småjobbigt ett tag nu eftersom att det varit så mycket överallt och jag stressat upp mig inför skolgrejer men förra helgen så fick jag resultatet ifrån ett av testen/proven vi gjort och gissa om jag var sådär fjantigt nöjd. Resultatet var över förväntat och jag är på ett sätt glad över att jag lagt så mycket åt sidan och valt att fokusera på skolan med samtidigt saknar jag att tänka på annat, göra annat och slippa sitta med skolgrejer tills jag somnar. Men men, nu har vi lov en vecka och det ska bli skönt att få stänga av hjärnan lite och bara få vara med familjen innan det drar igång igen. 

Får man lov att säga att det är vår nu? Jag tycker vi sagt det så många gånger men helt plötsligt kommer snön tillbaka.. Nu tänker jag dock säga det ännu en gång och förhoppningsvis är det på riktigt för jag har börjat med mina små ryck här hemma och har rivit ut en del av garderoberna för att rensa och sortera. Mitt skötbord som jag byggde till Medusa har jag också rivit ner och tänkte elda upp imorgon, min egna lilla terapi efter all stress antar jag, haha! Hur som, långfredagen är snart över och imorgon är det påskafton och den "firas" hemma hos min bror tillsammans med resten av klanen och jag hoppas det är varmt och soligt för det är tänkt att vi ska grilla lite. Hur ser er påsk ut? 
Unicorncupcakes och regnbågensfärger
Hallå! Det är ju faktiskt så att min underbaring Stephaniebus fyllde 8år förra helgen och i onsdags så fyllde jag 24 så under helgen nu har vi förberett och ordnt inför kalas. Jävlar vilken resa det blev, haha! Hela lördagen gick åt för att planera, städa , handla och baka en del utav det som skulle bjudas på och jag var helt jäkla slut efteråt.

Vi hade iallafall bestämt att det skulle bli unicorncupcakes och efter att jag nästan slängt en tårta i golvet (den ovan, ni ser hur ranglig den blev haha) så kan ni ju tänka er hur det gick sen. Jag hade gjort iordning frostingen som jag ställde i i kylen under tiden som jag försökte mig på hornen och när jag sedan ska spritsa  själva muffinsen så har frostningen stelnat, jag trycker och allt explodera... Jag gav upp flera gånger! Men det var bara att kladda ut frostingen istället och gå vidare. Inget blev som planerat men vafan, det syns ju att jag gjort det själv höhö! 

Hur som , efter all stress som var så blev det ett bra och färggrant kalas och det var proppfullt här hemma. Och visst var det trevligt med lite folk men satan så skönt när vi kunde slänga oss i soffan och bara dö en sväng medans vi byggde lego. Nästa gång är det Medusas tur!