Liv Ringström

Krabbfiske
För någon dag sedan när vi bara hade Medusa hemma så drog vi iväg och fiska krabbor, jag avskyr krabbor men måste ju få säga att jag är grym på att fånga haha! Hur som helst så var det nog första gången Dusan såg krabbor, hon var så nyfiken att vi fick sitta som klister på henne annars hade hon gjort kullebytta ner i vattnet. Sen var kanske inte krabborna så roliga att vara nära för dom kunde ju faktiskt ha nypit till och det är väl allas mardröm. 
Vi fyllde ett X antal hinkar och Dusan var på helspänn när vi skulle släppa i dom, jag kan erkänna att vi drabbades av en gnutta panik när T tappade en krabba där vi satt och den kräp under får strandfilt. Dusan och jag sprang åt ett håll och hoppade omkring tills den var borta, haha! Jag vet inte varför jag blivit sån mot just krabbor.. 
Dagen avslutades när krabborna fick plumsa ner i vattnet igen och världens skur dränkte oss men mysigt var det,  jag är dock helt säker på att jag kommer sätta sele på Dusa nästa gång,haha! Det är omöjligt att hinna med i hennes tempo och när hon är så nyfiken så hon bokstavligt talat doppar näsan i blöt då måste vi hitta på någon lösning, haha!  Är det liksom inte ett måste att fiska krabbor på sommaren!?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress