Liv Ringström

Nivea cleansing water
Jag är medlem i buzzador där man får chans att prova produkter för att sedan recensera 
Denna gången fick jag hem Niveas MicellAIR cleansing water som passar för alla hudtyper. Den tar bort smink, rengör på djupet och lämnar en fräsh känsla av sig står det på deras förpackning. Jag använder inte sånt här i vanliga fall, jag är väldigt dålig på det där med att tvätta bort smink och sånt överhuvudtaget (mascara) men jag har testat denna ett flertal gånger och jag är väldigt nöjd över resultatet och jag har faktiskt orkat att tvätta av mig då det bara är att ta lite på en pad och dra över ansiktet. Det bästa är att det inte känns efteråt, alltså många produkter gör ju att det blir klibbigt i ansiktet (speciellt sminkservetter) men när man använt denna så känns det inte, det torkar bort så fort och det är något jag uppskattar! 
Jag tycker absolut att den håller vad den lovar och skulle rekommendera den! #MicellAIRBuzz #LovedByMakeUpArtists #NIVEASverige #buzzador @NIVEASverige.
Mammas 2åring
Hur kan det vara möjligt? Denna underbaringen fyller 2år! Jag blir lite ledsen för hur fort allt går men samtidigt så lycklig och stolt över allt hon lyckas med, varje framsteg hon tar och att jag får följa med på ännu en resa. Som jag skrev på instagram så kommer det bli en lång och äventyrlig resa med tanke på att denna lilla tjejen är både bestämd och nyfiken. 
Medusa firades lite smått här hemma på hennes födelsedag, lite presenter och lite tårta men det stora kalaset slår vi ihop med midsommar för att underlätta för alla. Då ska jag försöka mig på en unicorntårta! 
 
Babyshower
WOW! Under helgen packade vi ihop oss och drog till kusten och började pynta och göra iordning i väntan på att vännen skulle stiga in. Det är ju så att jag äntligen ska få bli (bonus)moster så vi överraskade vännen med en babyshower. Det var första gången jag var med om något sånt men det var riktigt kul och förhoppningsvis uppskattat, haha! Det fylldes med bakelser och annat gott, presenter, dekorationer och vi hade olika lekar/tävlingar.
Jag tror minsann att det blev aning lyckat och det var kul att äntligen få skämma bort den blivande mamman som ständigt skämmer bort och hjälper oss men inte vill ta emot något själv. Hon är fantastisk!