Liv Ringström

Krabbfiske
För någon dag sedan när vi bara hade Medusa hemma så drog vi iväg och fiska krabbor, jag avskyr krabbor men måste ju få säga att jag är grym på att fånga haha! Hur som helst så var det nog första gången Dusan såg krabbor, hon var så nyfiken att vi fick sitta som klister på henne annars hade hon gjort kullebytta ner i vattnet. Sen var kanske inte krabborna så roliga att vara nära för dom kunde ju faktiskt ha nypit till och det är väl allas mardröm. 
Vi fyllde ett X antal hinkar och Dusan var på helspänn när vi skulle släppa i dom, jag kan erkänna att vi drabbades av en gnutta panik när T tappade en krabba där vi satt och den kräp under får strandfilt. Dusan och jag sprang åt ett håll och hoppade omkring tills den var borta, haha! Jag vet inte varför jag blivit sån mot just krabbor.. 
Dagen avslutades när krabborna fick plumsa ner i vattnet igen och världens skur dränkte oss men mysigt var det,  jag är dock helt säker på att jag kommer sätta sele på Dusa nästa gång,haha! Det är omöjligt att hinna med i hennes tempo och när hon är så nyfiken så hon bokstavligt talat doppar näsan i blöt då måste vi hitta på någon lösning, haha!  Är det liksom inte ett måste att fiska krabbor på sommaren!?
Unicorntårta och 2årskalas
Vilken midsommar! För oss började den med att fira Medusa som fyllde 2år och till hennes kalas så bakade jag en oreotårta men också denna unicorntårta som jag länge velat testa göra. HELA dagen stod jag i köket och höll på med alla tårtor men dom blev tillslut bra. Nu blev ju horn och öron lite kladdiga för att jag petade på dom efter att ha målat dom och jag saknade ork att ordna det ( dock ser det väldigt mycket värre ut på bild då det irl fof vart skimrigt och på hornet å öronen). MEN det ska la se hemmagjort ut för vad är annars meningen med att stå i flera timmar och kämpa,haha! Medusa blev hur som glad och det utbrast ett stort WOW och ännu större ögon när hon fick se tårtan. 
Medusa fick förutom tårtan en massa fina presenter  både kläder och leksaker som var fint och kul. Hon fick inte heller bara ett bra kalas utan en härlig midsommar eftersom att vi fortsatte fira hela dagen sen!
Nivea cleansing water
Jag är medlem i buzzador där man får chans att prova produkter för att sedan recensera 
Denna gången fick jag hem Niveas MicellAIR cleansing water som passar för alla hudtyper. Den tar bort smink, rengör på djupet och lämnar en fräsh känsla av sig står det på deras förpackning. Jag använder inte sånt här i vanliga fall, jag är väldigt dålig på det där med att tvätta bort smink och sånt överhuvudtaget (mascara) men jag har testat denna ett flertal gånger och jag är väldigt nöjd över resultatet och jag har faktiskt orkat att tvätta av mig då det bara är att ta lite på en pad och dra över ansiktet. Det bästa är att det inte känns efteråt, alltså många produkter gör ju att det blir klibbigt i ansiktet (speciellt sminkservetter) men när man använt denna så känns det inte, det torkar bort så fort och det är något jag uppskattar! 
Jag tycker absolut att den håller vad den lovar och skulle rekommendera den! #MicellAIRBuzz #LovedByMakeUpArtists #NIVEASverige #buzzador @NIVEASverige.