Liv Ringström

På tu man hand, dag 2
Dag två! Vi vaknade upp vid sjön och gjorde oss iordning och drog ner till Gränna igen. Vi hittade ett mysigt fik där vi kunde äta frukost med utsikt mot vattnet. Efter frukosten åkte vi ner till hamnen för att ta färgen över till Visingsö. 
Det första vi mötte var ruinen så vi tog ett varv där, jag älskar sånt! Det var dock trist att det gräset var så torrt överallt för jag tror det hade varit ännu mer magiskt om gräset var grönt. 
Efter en åktur på Visingsö så skulle vi köpa mjukglass.. om ni bara visste hur jag jagat denna jäkla glassen! De har varit stängt, fel ställe, slut och nu smälte den i maskinen men det löste sig fort så jag kunde få min mjukglass,haha! Jag lyckades dessutom använda min klänning jag köpte ifrån Nelly, jag går ju inte i klänning och speciellt inte i massa färger men jag gjorde ett försök nu. Hur som helst så fick glassen avsluta resan på Visingsö och vi tog färjan tillbaka till Gränna.
Väl i Gränna så tog vi sista varvet i butikerna med polkagris och karameller. Hade en lång lista ifrån familjen som ville ha lite så vi fyllde bilen med en jäkla massa stänger och annat innan vi åkte hemåt. 
Hur ska man summera den lilla resan då? Jo, det var mysig och kul. Att få lite tid på tu man hand var ganska så härligt och jag tror att sånt behövs emellanåt. Gränna är mysigt att besöka, speciellt på en mindre tur så det var alldeles lagom för oss. Fredagkväll tillbringade på uteserveringen och lördag hämtade vi hem vår lilla tjej. Nu väntar vi på att dom stora tjejerna ska rulla in här hemma också så vi kan njuta av sista semesterveckan ihop! 
sarah

häliga bilder

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress