Liv Ringström

På tu man hand, dag 1
I torsdags så lämnade vi Dusan hos barnvakten då hon var den enda av ungarna som var hemma, jag och T packade bilen och drog iväg för lite kvalitetstid tillsammans. Efter några timmar anlände vi i Gränna och där parkerade vi bilen för att ta en snabb runda på gatorna, vi hamnade sedan nere vid bryggorna där vi tittade runt på båtar och annat. Vi unnade oss en middag på restaurangen som låg där nere innan vi avslutade kvällen och letade upp en plats att övernatta.
Solen började gå ner och vi åkte runt lite för att se oss omkring, det är ett himla fint ställe med vattnet, husen, naturen och landskapen! Det var väldigt härligt att bara glida runt på vägen och bara njuta av varandras sällskap. 
När solen hade gått ner så hittade vi en liten sjö i närheten av Gränna så vi gick ner och satte oss en stund. När det var nästsan kolsvart ute så hoppade vi i och tog ett kvällsbad och tillbringade sen natten i bilen på en parkering vid sjön. Jag älskar att tälta och övernatta i bilen och det har liksom blivit en grej vi gör tillsammans, haha! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress