Liv Ringström

Barnen vid trädets bär
Igår var det en så fruktansvärd värme och det var så kvavt ute men barnen njöt av trädet och dess bär. Dom sprang runt bland grenarna och plockade för fullt. Vi var nämligen iväg på besök så vi grillade lite och barnen sprang omkring i gräset. Vi vuxna höll väl på att smälta bort i värmen men det gick ju bra ändå,haha! Men jag kan ju erkänna att vi alla däckade när vi kom hem, det fanns ingen energi eller ork. Så jag är lite extra glad idag då himlen bara svartna och det har öst ner lite regn, vi fick äntligen luft! Och nu har vi haft dörrar och fönster öppna så lägenheten har fått kylas ner lite. 
Åh nu måste jag ju bara få visa en bild på dom där små kusinerna, Dusa och minstingkusinen.. Det skiljer ett år mellan dom men det är svårt att tro haha! Dom var så goa när dom gick runt bland grenarna. Den äldsta av dom tre var ockå där och sprang omkring, är kul att dom funkar så bra ihop även om dom ibland blir lite sura på varandra eller har svårt att alltid hänga med men dom är i åldrarna 3, 2 och 1 så det blir väl så, hehe. 
 
Äntligen semester
Godmorgon! Idag är det tisdag, killen har äntligen fått semester och livet känns lite bättre fär en stund. Jag vet att jag varit lite borta härifrån men jag har haft fullt upp med annat, bland annat ett litet projekt jag drog igång här hemma och man följer min instagram så vet man vad! När det är klart så kommer jag att slänga upp lite bilder här också. 

Men iallafall, semester! Äntligen kan vi hitta på lite roligheter med familjen och vi har väl små planer, jag är iallafall helt säker på att om denna värmen kommer fortsätta så bosätter jag mig vid stranden. Hela familjen har varit som utslagna av denna värmen, det har ju varit lite vidrigt faktiskt. Nu vill jag ha någon dag med lite stormväder fför att få lite ordentlig och frisk luft, det hade varit så jäkla skönt! Hur har ni det i värmen och vad planeras under semestern? 
Time to shave
Inlägget innehåller produkter jag har fått att testa via Buzzador.
 
Då vare dags igen! Ibland har man flyt på Buzzador och kommer med i flera kampanjer, sist gång var det om niveas ansiktsvatten men idag så är det om en rakhyvel ifrån BIC. Har man kikat min instagram så har man både sett bilder och kunnat läsa om T's recension kring rakhyveln. Det fick ju bli hans tur denna gången att både vara modell och testpilot.
 
 
Några ting som står om rakhyveln: 5 rörliga blad som anpassar sig efter ansiktets konturer , precisionsblad på baksidan för att kunna definiera linjer , utbytbara blad , bättre grepp m.m

Recension: Den var lätt och bra att hålla i/kontrollera under rakning och den anpassade sig bra efter ansiktets former. Han uppskattade det lätta sättet att byta blad och att den gav fint resultat efteråt. I det stora hela, det är en rakhyvel.. Den fungerar, lämnar bra resultat och det finns inget att klaga på så han kommer fortsätta köpa blad till denna. 
 
#flex5hybridbuzz #bic #buzzador