Liv Ringström

Inflammationer , halsfluss och allt det där underbara
Hillu, jag hoppas ni mår bättre än vad vi gör. Vi är fortfarande sjuka och bättre verkar vi inte bli. Igår så åkte jag faktiskt till vct , dom tog lite prover och vad jag fatta som så var det väl halsfluss eller något i den stilen så jag fick antibiotika och lite annat. Medusa fick åka till läkaren idag bara för att se om hon har samma skit som mig men för henne var det bihålsinflammation. 

Medusa har iallafall blivit lite piggare, febern är borta och hon äter lite emellanåt nu. Min hosta är inte lika illa som den varit men jag är väldigt svullen fortfarande och min röst existerar inte, men vad gör det? Snart är det borta och då är vi på banan igen hoppas jag! Jag är väldigt glad över att Steph och T har klarat sig från det värsta och bara varit lite förkylda för jag vettefan hur vi skulle orka oss igenom dagarna om alla var helt utslagna, haha! 

Jag måste dock erkänna att det är lite komiskt att all denna skiten rasa över oss nu när jag börjat studera vård och omsorg. Samtidigt är det riktigt tråkigt, jag vill ju inte missa saker såhär i början. Sen har vi ett väldigt bra system där allt laddas upp på nätet så jag får all info m.m men det är ändå annorlunda då vi har genomgångar i skolan och pratar om det som står, nu får jag bara läsa mig till allt och hoppas på att jag förstår allt rätt. På fredag lär vi ju märka om något fastnat för då har vi ett första prov för att se om vi hängt med något, hehe. Typ önska mig lycka till! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress