Liv Ringström

Helgmys med minstingen
En helg med bara mig, T och Dusa nurå. Vi började fredagen med lite fredagsmys framför en film i soffan och Dusa var på myshumör och pussades hela tiden, något hon annars blivit väldigt snål med. Efter att Dusa somnat så titta väl jag och T på en film till men sen tror jag vi båda somnade i soffan, det var inte skönt men jäklar vad behövligt det var att bara få slockna. 

I morses så vaknade Dusa och ropade på mig så jag plockade upp henne och la bredvid mig och T , idag var det dessutom en sån där bra dag då Dusa bara ville ligga kvar och kramas så det tog en bra stund innan vi faktiskt gick upp, hur bra? Sen blev det dock full fart på damen och vi alla skulle gå upp och det visade hon med att dra i våra armar, ropa kom och sen slänga kläder på T så han kunde klä på sig, haha! Vi har dock haft det väldigt lugnt och inte gjort något allt för ansträngande, hehe. Kanske åker vi iväg på lite äventyr men det märker vi då!

Nu ska jag försöka få ordning på bloggen, domän och allt har flyttats till loopia och just nu är det tydligen svårt att komma in på bloggen. Jag hoppas att detta snart är ordnat! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress