Liv Ringström

Inflammationer , halsfluss och allt det där underbara
Hillu, jag hoppas ni mår bättre än vad vi gör. Vi är fortfarande sjuka och bättre verkar vi inte bli. Igår så åkte jag faktiskt till vct , dom tog lite prover och vad jag fatta som så var det väl halsfluss eller något i den stilen så jag fick antibiotika och lite annat. Medusa fick åka till läkaren idag bara för att se om hon har samma skit som mig men för henne var det bihålsinflammation. 

Medusa har iallafall blivit lite piggare, febern är borta och hon äter lite emellanåt nu. Min hosta är inte lika illa som den varit men jag är väldigt svullen fortfarande och min röst existerar inte, men vad gör det? Snart är det borta och då är vi på banan igen hoppas jag! Jag är väldigt glad över att Steph och T har klarat sig från det värsta och bara varit lite förkylda för jag vettefan hur vi skulle orka oss igenom dagarna om alla var helt utslagna, haha! 

Jag måste dock erkänna att det är lite komiskt att all denna skiten rasa över oss nu när jag börjat studera vård och omsorg. Samtidigt är det riktigt tråkigt, jag vill ju inte missa saker såhär i början. Sen har vi ett väldigt bra system där allt laddas upp på nätet så jag får all info m.m men det är ändå annorlunda då vi har genomgångar i skolan och pratar om det som står, nu får jag bara läsa mig till allt och hoppas på att jag förstår allt rätt. På fredag lär vi ju märka om något fastnat för då har vi ett första prov för att se om vi hängt med något, hehe. Typ önska mig lycka till! 
Ett gäng sjuklingar
Hallå lördag! Jag önskar att jag kunde vara på topphumör med tyvärr kan jag inte, jag har varit så jäkla trött och vi har haft mycket i skolan. Och tyvärr har vi haft några dagar med hosta och annan skit, i torsdags fick jag hämta ena tjejen från skolan och inatt har Dusa haft en jävlig feber och knappt kunnat sova. Även jag håller väl på att sjunkna ihop och i samma veva ringde pappa och berättade att han har lunginflammation.. Jag håller tummarna för att det bara är en jäklig förkylning vi åkt på för det här med sjuka passar inte nu när skolor dragit igång! Hur som så får väl jag bara bita ihop då jag har en massa uppgifter att jobba med här hemma men jag ska inte ljuga, jag vill bara få slänga mig i sängen och ligga kvar där i en halv evighet! 
Skolstart och firande
Vilken vecka det varit! Jag tror att det säkert är en vecka sedan jag uppdatera sist men det är fasiken inte konstigt för skolan har dragit igång, tjejerna har haft långa dagar på fritids och dagis och vi har varit helt färdiga när vi kommit hem. Jag har haft en ganska bra mjukstart för skolan men det har varit en omställning, större än jag trodde! Jag har fått lägga mig ungefär 8-9 på dagarna och då hade jag ändå velat lägga mig tidigare, haha. Hur som så verkar det helt okej och jag tror att detta kan bli riktigt bra, än är jag lite snurrig och sitter med 20 böcker framför mig och har nog skrivit mer på någon dag än vad jag gjort under min livstid men det är kul! Tjejerna har tagit det jäkligt bra med nya tider även om dom varit helt slut och vi haft några sura miner på kvällen, det är ju en större omställning för dom tror jag. Nu är det snart dags för en ny vecka och jag tror det kommer gå ännu bättre nu och jag ska försöka pussla ihop livet lite bättre och försöka få in bra tider där jag kan sitta med plugg, hehe! 

Under helgen så har vi haft trion hemma och vi började med att fira 10åringen, det gjorde vi hemma hos min bror av någon anledning men bra blev det och fina grejer fick hon. Vi har också hälsat på hos min pappa och kollat in hans nya lägenhet. Dusa kleta chokladboll överallt och Steph slängde ut små pappersbitar över hela hans golv så han hade nog att göra när vi åkte därifrån, haha! 

Nu känner jag för att avsluta denna veckan med en film!