Liv Ringström

Lite lagom skryt
Halloj! Jag måste få börja skryta med att jag och T lyckades laga vår torktumlare. För ett bra tag sedan slutade den fungera och det visade sig vara drivremmen eller vad det nu heter, jag lyckades beställa en ny och för ett tag sedan satt vi 4timmar en kväll/natt och plocka isär hela tumlaren. Vi lyckdes få ihop den, visst hade vi några skruvar över men den satt ihop och den funkar. Fasiken vad härligt det var och klart för dom 300kr jag fick betala. 

Iallafall, jag har varit så jäklans stolt över detta så jag var tvungen att slänga ur mig det, haha! Följer man mig på instagram så kunde man se lite i storyn. Men iallafall , vi har precis haft lov en vecka och den veckan har varit väldigt tom då vi mer eller mindre bara haft Dusa. Jag har haft mycket med skolan och har fortfarande så någon vila blir det ju inte, hehe! Det känns som att jag kommer bli knäpp av denna utbildningen för det är så mycket som ska fastna och allt på en gång, ska bli intressant och se hur huvudet är när vi är klara.
Först en PN
Halloj! Idag är det jag och Dusan som gör absolut ingenting. Jag har en plan på att kanske dra ut och åka lite pulka med Dusa eftersom att hon fortfarande inte har fått testa pulkan hon fick i julklapp! Men nu är vi lediga och vi har fått lite snö igen så att vad vore bättre än att ta en tur efter hennes powernap? 

Trots att det bara är tisdag så måste jag säga att det är jäkligt skönt med lov. Att kunna ligga kvar och mysa med barnen, slippa stressa iväg.. Det är toppen! Dock blir det nog en tur till skolan imorgon för att arbeta lite med en gruppuppgift vi har men det ska också bli både skönt och kul. Tänk att jag skulle bli en sån som drog till skolan på lovet, haha. Vem kunde tro det? 
Det är så konstigt nu för tiden
Hallå allihop! Under dom senaste dagarna så har jag varit aningen stressad, trött och väldigt fokuserad på skolan. Men jag har såklart hunnit med lite annat som igår så hade vi besök av min bror med familj och sen dök mamma med co. upp och det vart fullt hus. Ungarna var ju lagom trötta och orkade knappt med mello. Sen har vi väl grejat lite hemma. Nu har vi dessutom lov en vecka så jag hoppas kunna hinna med några roliga grejer, hade varit skönt med en liten paus så hjärnan kunde vila en stund.
Sen är det ju så att även om har lov så är det mycket som ska göras, bland annat ska jag försöka läsa klart en roman som vi ska ha arbeta med senare och det är lite av ett pussel då jag sällan fastnar i böcker. Vi har gruppuppgifter, enskilda uppgifter och ah. Vi har fått en jäkla massa grejer så sysslolös lär jag inte bli! Jag måste bara försöka sätta mig ner och kolla igenom alla uppgifter, se när det ska lämnas och försöka skapa en plan i skallen för mig så man kanske faktiskt kan få vila huvudet och inte stressa upp sig ännu mer för det har jag ju en tendens att göra.