Liv Ringström

Det är så konstigt nu för tiden
Hallå allihop! Under dom senaste dagarna så har jag varit aningen stressad, trött och väldigt fokuserad på skolan. Men jag har såklart hunnit med lite annat som igår så hade vi besök av min bror med familj och sen dök mamma med co. upp och det vart fullt hus. Ungarna var ju lagom trötta och orkade knappt med mello. Sen har vi väl grejat lite hemma. Nu har vi dessutom lov en vecka så jag hoppas kunna hinna med några roliga grejer, hade varit skönt med en liten paus så hjärnan kunde vila en stund.
Sen är det ju så att även om har lov så är det mycket som ska göras, bland annat ska jag försöka läsa klart en roman som vi ska ha arbeta med senare och det är lite av ett pussel då jag sällan fastnar i böcker. Vi har gruppuppgifter, enskilda uppgifter och ah. Vi har fått en jäkla massa grejer så sysslolös lär jag inte bli! Jag måste bara försöka sätta mig ner och kolla igenom alla uppgifter, se när det ska lämnas och försöka skapa en plan i skallen för mig så man kanske faktiskt kan få vila huvudet och inte stressa upp sig ännu mer för det har jag ju en tendens att göra. 
Fifty Shades Freed
Ifredags efter att vi ätit så kramade jag Dusa godnatt innan jag sprang ut och mötte upp vännen, Vi har sedan länge haft biljetter bokade till den nya Fifty Shades Freed. Eftersom att vi läst böckerna och sett dom andra filmerna ihop så var det ju självklart att se denna tillsammans.

Jag tycker om filmerna, gillade även denna men den kändes lite annorlunda jämfört med dom tidigare filmerna. Men om man tänker efter så skiljer sig den sista boken lite ifrån dom andra, hur som så fick den godkänt. Det är klart att allt från boken inte finns där och att vissa saker ändras en liten gnutta men den stämde ändå överrens, kanske att dom gjort filmen lite mildare. 
Förutom självaste filmen så var det jäklans härligt att få komma ut med vännen en stund då det är alldeles för sällan som det händer! Sen är jag lite impad över att jag lyckades hålla mig vaken så länge haha (somnade dock direkt jag kom hem) 
 
Någon av er som sett eller ska se filmen?  Bild&Video lånad ifrån biografforum