Liv Ringström

Pappas flicka
Hallå! Har ni också en sån där liten filur som springer och ställer sig i fönstret i väntan på att pappa ska komma hem? Medusa är helt galen, jag tror hon har en inbyggd klocka för ca 60min innan T är hemma så börjar hon dra en stol till fönstret och sen kan hon stå där tills hans kommer. Under tiden så sjunger hon "vaar ää pappa?" och när han väl dyker upp så skiner hon upp till en sol och springer till ytterdörren för att möta honom. Det är min Dusan det, pappas tjej så det skriker om det! 
Och hm, ja det finns ju sina förklaringar till varför fönstret ser ut som det gör. Jag skiter fullständigt i dom, det finns inget tråkigare än att putsa fönster och när man dessutom har en sån där liten tjej som petar på dom med sina klibbiga fingrar så ser jag verkligen ingen anledning till att ens försöka hålla dom fina. Vi har ju persienner liksom? hehe.  

Såhär fin har hon gjort sig i väntan på att pappa ska komma hem, haha! Viljan finns där.. det är värre med tålamodet men skam den som ger sig! (det är stämpel hon har lite här och där på sig, pysslat med syrran hehe)
EVELINA

Vilka söta bilder på henne! Vår pojke står inte och väntar på sin pappa om kvällarna, men om jag på kvällen säger "nu kommer pappa snart!" så springer han ut i hallen och ställer sig i fönstret och tittar ut, och skiner upp som bara den när hans pappa kommer hem, det är härligt att se :)

Och det där med fönstren känner jag igen, och jag bryr mig inte heller, de få gånger jag tvättat dem så har de varit lika klibbiga och fläckiga på nytt en stund senare. Det hör till helt enkelt :)

Svar: Haha åh, ja det räcker med ett ”snart kommer pappa” så säger de swish! Jag älskar det, upplevde ju aldrig något sånt med den äldsta då de bara var hon å jag så detta är helt nytt för mig:)

Haha Neh men eller hur! 😂
Liv Ringström

Mirre - Sweetwords

Tsssi så sött, väntar på pappa =D, lik pappa också va?

Svar: Hihi, verkligen! Jodå. Hon är väldigt lik sin syster men mycket från pappa också 🤗
Liv Ringström

sarah

söta bilder

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress