Liv Ringström

En tur med den nya sulkyn

Vilken härlig fredag! Idag vaknade jag av att solen lyste in i sovrummet och trots att jag var trött så var det så härligt att komma upp. Jag och tjejerna hade lite morgonmys innan vi satte började pyssla, gjorde egen tvål och ljus som Steph sedan gav bort till både moster och morfar. Efter att Medusa sovit en sväng på dagen så packade vi oss iväg för att hälsa på morfar, tog en sväng förbi affären och hämta ut ett paket också! Paraplysulkyn hade äntligen kommit!

Jag har ju letat runt efter en enkel vagn/sulky som jag kan ha i bilen och smidigt plocka fram om man tar ett stopp eller ska gå i affärer m.m och hittade denna beemoo simple travel paraplysulky hos jollyroom som verkade ganska perfekt. Det var också 60% rabatt så atteah det var ju ingen tvekan (ok, lite tvekan för jag tittade på en annan också) Hur som så är den jättesmidig och Medusa hoppade upp i den direkt och satt så nöjd och bra i den. Det fick bli en liten provtur eftersom att vädret var så fint och jag blir bara nöjdare och nöjdare över den,haha! Jag var så orolig att den skulle bli som en skallra att köra pågrund av plastdäcken men det gick fint, blev ju självklart lite hoppigare på det stora gruset men inte så illa som jag trodde.

 
Efter promenaden drog vi oss hemåt och nu är det fredagsmys som gäller!

 
Mirre - Sweetwords

Ser toppenbra ut, vi hade en väldigt snarlik som vi var väldigt nöjda med

Svar: Åh vad kul, ja än så länge känns den ganska perfekt faktiskt dock måste jag vänja mig vid såna hjul, hehe! Är ju så van vid en stor oc tung vagn som måste lyftas lite för att kunna svängas.
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress