Liv Ringström

Det märks att sommaren snart är här!
Dom där dagarna man vaknar av att solen lyser in i sovrummet och man känner att det kommer bli en riktigt bra dag, dom dagarna är helt klart bäst! Det är så skönt nu när det faktiskt blivit varmare , träden börjar bli gröna, man kan lägga bort en massa kläder för ungarna har dagar då dom kan springa barfota i gräset. Japp, våren är här! Och trotts att det kommit lite välbehövligt regn emellanåt så har vi haft några helt underbara dagar då man kunde sitta ute från morgon till kväll, grillen åkte fram och vi samlades med barnen så dom kunde springa runt ute och leka och en efter en plockade av sig jacka och mössa. 
Åh visst fasiken älskar jag att grilla och det är ett av dom tydligaste tecken på att våren och sommaren är här MEN jordgubbar! Vi köpte några paket jordgubbar, lite glass och maränger och samlades hemma hos min bror och fikade. Det var så jäklans gott och man bara längtar till en riktig sommardag. Nu dom senaste har det tyvärr inte varit riktigt lika fint och varmt, det kom lite regn men det behövdes för direkt efteråt så börja det bli grönt och det var ju betydligt mycket bättre än det gråa/döda som varit. Nu hoppas jag att vi ska få en riktig stormdag med regn, blåst och åska för det hör faktiskt också till sommaren! 
Solen skiner!
Godmorgon! Ännu en gång har det varit en liten paus men jag tycker det känns okej, det känns bättre att komma tillbaka när man har tid, fokus och förhoppningsvis lite material. Denna veckan har gått superfort och jag har liksom inte hunnit med riktigt , jag har haft noll koll på dagar och vad som händer, haha! Men det känns la okej endå för det har gått framåt i skolan. Det kan hända att jag har en del att ta itu med här hemma, men det är en annan historia. 
Idag då, lördag! Solen skiner och det ser riktigt härligt ut så min tanke var väl att komma ut lite och samtidigt kanske få lite nytta gjort. Jag behöver hitta andra skor till Medusa nu då hon bara har fodrade och med tanke på värmen som varit dom senaste dagarna är fodrade skor det sista man behöver ute. Sen har väl familjen/delar av klanen tänkt att träffas och antagligen kommer vi väl kasta oss in hemma hos någon av mina syskon, det är ju ungefär så det brukar gå till!  Vilket som så ska jag passa på att njuta av värmen och ledigheten och jag tycker ni andra ska göra detsamma! 
Målar i sängen + rabattkod
Inlägget är i samarbete med Jotex och innehåller annonslänkar
 
Lovet är slut och vi skulle försöka ta oss ur sängen imorse, jag kan säga att jag snoozade! Det var så jäklans härligt att ligga där och dra sig, Dusa låg bredvid och ville inte heller göra annat än att kramas och då är det ju extra trist att kliva upp. Vi fick tyvärr kliva upp och tur var väl det för när vi kom till dagis var det en liten tjej som sken upp, hon har ju inte träffat fröknar och kompisar på en vecka så det var nog på tiden,hehe!  
Apropå sängen, visste ni att Jotex har 20% rabatt på sängkläder fram till 15/4 . Den mesta textil vi har här hemma kommer ifrån Jotex, bland annat sängkläderna på bilden ovan. Jag älskar när man har helt nya sängkläder eller när man precis bäddat rent i sängen. Varför är de en sån speciell känsla? Jag hade väldigt gärna försökt hitta ännu mörkare sängkläder till min säng och en sängkappa och lite sådär men jag vet att nu är det tjejernas tur för dom är ju så duktiga på att "råka" dra sönder och måla i sängkläderna...