Liv Ringström

Solen skiner!
Godmorgon! Ännu en gång har det varit en liten paus men jag tycker det känns okej, det känns bättre att komma tillbaka när man har tid, fokus och förhoppningsvis lite material. Denna veckan har gått superfort och jag har liksom inte hunnit med riktigt , jag har haft noll koll på dagar och vad som händer, haha! Men det känns la okej endå för det har gått framåt i skolan. Det kan hända att jag har en del att ta itu med här hemma, men det är en annan historia. 
Idag då, lördag! Solen skiner och det ser riktigt härligt ut så min tanke var väl att komma ut lite och samtidigt kanske få lite nytta gjort. Jag behöver hitta andra skor till Medusa nu då hon bara har fodrade och med tanke på värmen som varit dom senaste dagarna är fodrade skor det sista man behöver ute. Sen har väl familjen/delar av klanen tänkt att träffas och antagligen kommer vi väl kasta oss in hemma hos någon av mina syskon, det är ju ungefär så det brukar gå till!  Vilket som så ska jag passa på att njuta av värmen och ledigheten och jag tycker ni andra ska göra detsamma! 
Målar i sängen + rabattkod
Inlägget är i samarbete med Jotex och innehåller annonslänkar
 
Lovet är slut och vi skulle försöka ta oss ur sängen imorse, jag kan säga att jag snoozade! Det var så jäklans härligt att ligga där och dra sig, Dusa låg bredvid och ville inte heller göra annat än att kramas och då är det ju extra trist att kliva upp. Vi fick tyvärr kliva upp och tur var väl det för när vi kom till dagis var det en liten tjej som sken upp, hon har ju inte träffat fröknar och kompisar på en vecka så det var nog på tiden,hehe!  
Apropå sängen, visste ni att Jotex har 20% rabatt på sängkläder fram till 15/4 . Den mesta textil vi har här hemma kommer ifrån Jotex, bland annat sängkläderna på bilden ovan. Jag älskar när man har helt nya sängkläder eller när man precis bäddat rent i sängen. Varför är de en sån speciell känsla? Jag hade väldigt gärna försökt hitta ännu mörkare sängkläder till min säng och en sängkappa och lite sådär men jag vet att nu är det tjejernas tur för dom är ju så duktiga på att "råka" dra sönder och måla i sängkläderna... 
Ett morgondopp i karet
Hallå söndag! Det är sista dagen på lovet så med andra ord drar vi igång vardagen imorgon. Jag hade tänkt vara smart och ha grejer färdigpackat långt innan lovets slut men jag får väl som vanligt stå och kasta ihop Dusas extrakläder ikväll och se över lite snabbt vad som behövs. Behöver ta mig en titt på mitt schema och nu i skrivandets stund inser jag att dagis vill ha in ledighetsblanketten inför sommaren.. Varför lär man sig inte att faktiskt ta tag i saker innan allt hamnar i hög?
Annars idag då? Dusa har precis badat och ligger just nu och sover en stund för att samla lite energi inför min systers kalas som vi ska dra iväg på lite senare. Jag hade väldigt gärna också legat och samlat lite energi en stund men jag har annat att ta itu med, dom som följer mig på instagram vet. Jag plockade först fram saxen och klippte lite (någon måste ta en titt på det) sen ville jag ta itu med mitt hår, jag har ju alltid svart men har låtit det sköljas ur och inte färgat på länge för har velat byta till lila igen.. lättare sagt en gjort. Jag tog en blekning som gjorde noll i mitt hår och då orkade jag inte bry mig så jag slängde i den "lila" färgen i det halvmörka och nu sitter jag med alla världens färger i håret, haha! Det blir nog bättre med tiden.. Men ja, jag har lite att försöka få ordning på nu innan kalasets start. Hur ska ni avsluta er söndag?