Liv Ringström

Medusas första tandläkarbesök
Idag har Medusa varit hos tandläkaren för första gången, det har fått bli en sen 1års-kontroll men nu är den gjord! Jag har länge funderat på hur hon kommer bete sig, hon är ju inte så glad i att man ska peta i hennes mun om det inte är något ätbart man ger henne,haha! Men det gick väl ganska bra, eller?

Vi kom in och satte oss, hon fick ju sitta i mitt knä men det här med att vara stilla är inte populärt och har aldrig varit så hon började vrida och vända sig. Värre var väl att jag helt plötsligt kände hur blöt jag blev, i samma sekund jag vänt mig mot tandsköterskan för att svara på frågor så har Medusa ryckt tag i en mugg som hon tömt över både mig och henne med ett innehåll jag önskar var vatten men nej.. Munskölj såklart, något som stinker så jävla äckligt och starkt...tänk om det var använt?... Men annars gick det ju bra, vi fick papper så vi kunde torka av oss sen så lyckades hon få en titt på Medusas tänder och efter det så for jag därifrån fortare än fan. Jag vet inte hur hon alltid lyckas med såna saker, haha!

På vårt första hembesök av bvc så kräktes hon och hon kräktes så jäkla mycket i min tröja, på min tröja, över hela mina knän och jag satt där med ett leende och nicka på huvudet medans tanten bara titta och fråga om jag ville ha hjälp.  Den där Dusan alltså, hon kan när hon vill. 
Linda

Himla härligt namn Medusa! Så himla kul att du bor i Thn med och jag i U-a :) Vore kul att ses nån gång!
Svar: Ja skrivbordet innan var gigantiskt det slutade bara med att man la massa saker på det, stökigt,hehe. Åh ja tur du har en laptop då men det är skönt att ha en fast punkt tycker jag trots jag ahr en laptop, ytterst sällan jag flyttar på den,hehe.

Svar: Tack! Ja det hade verkligen varit något!

Håller verkligen med, en fast punkt hade varit betydligt mkt enklare!
Liv Ringström

Amanda Jona [FOTOGRAF]

Haha åh, vilken liten busare hon är ;)

Svar: Hehe, ja verkligen 😂
Liv Ringström

Dixi Wonderland

Skönt att det gick bra :D Inte lätt när man är liten och inte riktigt förstår vad som händer :)

Svar: Verkligen! Hehe nah, tur hon är söt så man förlåter det så lätt :P
Liv Ringström

Linda

Svar: Men åh okej, jisses har blivit många hotell genom åren. Så skönt att komma bort lite! Ja många hotell har det där med glasdörrar, haha. Absolut vi får väl se till att slå tag i saken någon dag! Aldrig fel med en fika!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress