Liv Ringström

Lördagsmiddag
Ja det är redan lördag, går inte tiden väldigt fort på helgerna? Hur som helst, det är lördag och vi har väl egentligen inte gjort så mycket. Medusa har sovit en hel del idag vilket inte är så konstigt då hon vaknade så jäkla tidigt men trots det så lyckades jag få med henne på en liten promenad i vagnen. Vad som händer senare ikväll har jag ingen aning om men jag har en tanke på att åka ut och fotografera stjärnorna, tyvärr har det varit molnigt det sista så jag vet inte om det är någon ide att bege sig ut. Vi får se hur allting blir helt enkelt, allt beror väl på väder, ork och vad resten av familjen vill och orkar. 

Lördagsmiddagen fick bli en variant av kinamat, mamma brukade göra denna och eftersom att jag blev jäkligt sugen på det så var det bara att köpa in lite grejer och ställa sig vid spisen. Tillsammans med äggnudlar och jordnötter så är det riktigt gott, jag är lite besatt av jordnötter nu och har det i allt.
lars

Liv
Det ser så gott ut. Kinamat smaskens. Jag äter mycket Thaimat, eftersom min fru är född i Thailand. Det är också smaskens, många rätter samma eller nästan

Svar: Det var riktigt gott! Jasså, aldrig testat thaimat faktiskt men känns som dom flesta rätter är väldigt lika :)
Liv Ringström

Jenny

det där såg jätte gott ut.

sv.Ja visst va det ett smart sätt att ha i hallen

Svar: Det var riktigt gott!
Liv Ringström

Joanna-livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom typ 2

Så gott

Svar: Det var det!
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress