Liv Ringström

En trettontaggare i sovrummet + rabattkod
Inlägget innehåller reklamlänkar

Äntligen har min underbaring kommit upp på väggen! Denna skönhet fick jag av mami och Mogge efter att dom varit i Östersund. Han väger bly, är förjäkla fin och livsfarlig med sina taggar som mer än en gång nästan petat ut mina ögon, hehe! Idag så fick jag T till att skruva upp honom på väggen över sängen, det var inte det lättaste men tillslut så var han uppe och nu hoppas vi båda på att han inte ska rasa över oss när vi sover, haha! För den som stör sig lika mycket som mig på träfärgat så kan jag trösta med att det finns planer på att måla själva tavlan svart så att den passar in här hemma hos mig men för stunden så får den funka som den är. Vad tycker ni om honom? 

Förutom att vi söndagsstädade lite och skruva upp skallen på väggen så slängde jag på dom nya sängkläderna det är ZACK påslakanset ifrån Jotex . Jag blev helnöjd med det nya eftersom att dom gamla var så ljusa och slitna, våra täcken och kuddar skulle väl uppdateras lite men det kommer väl i framtiden. 

Linda

Älskar din blogg! Fantastisk! Hoppas du kikar in mer hos mig oftare också! Så läckert med den på väggen!
Svar: Det var superkul att få träffa alla verkligen! Jamen eller hur! Vem vet vi på LM Event kanske fixar nått sådant, för du är väl med i vårt nätverk? Om inte gå in på vår hemsida www.lmevent.se och registrera dig;)

Svar: Tack så jättemycket, självklart gör jag det! Visst blev det bra, jag är som förälskad,

självklart är jag med!
Liv Ringström

kenth

Gillar skallen som står på hyllplanet på bilden, cool! :)

Svar: Åh det gör jag med , var uppe vid huset och snodde hem den! Har en massa skelettdelar gömt i skogen. 👌🏻
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress