Liv Ringström

Den enkla och nakna inspirationen
Samtliga bilder från i pinterest

Jag vet att det inte bara är jag som behöver lite inspo om dagarna. Jag har blivit lite förälskad i denna enkla och nakna stilen, det är väldigt tomt men också så fyllt pågrund av dom mysiga och mörka färgerna. Mitt sovrum är kallt och tomt för det var så jag trodde jag villa ha det men nu har jag insett att kritvita väggar och typ två svarta möbler var inte helt rätt. Det blev ju bättre när jag fixade lite med sängkläderna och skruvade upp skallen på väggen som ni kan se i detta blogginlägget men jag vill göra mer. Gardinerna skulle behöva bytas, jag vill ha en sängkappa och något som fyller ut väggarna lite, inte en massa krims krams men något som ändå fyller ut. Tyvärr är det lite svårt att trolla allt för mycket i sovrummet då det är väldigt litet och vi har Medusas säng inne hos oss men lite bör ju gå att göra och om inte annat så kan jag ju fantisera lite för den dagen då hon har sitt egna rum och jag kan rocka loss inne i mitt.

En annan liten ide jag har som inte alls handlar om sovrummet är köket, jag hade tänkt och betsa det matbord vi har men varför bråka med det när man kan bygga ett eget? Så nu tänkte jag fjäska en aning med pojken min så vi kan få det där bordet som vi faktiskt vill ha! bra ide va?! Jag tror det kan bli riktigt häftigt! 
Sanemro

Så himla fint :D

Svar: Eller hur!
Liv Ringström

Jennifer

Jätte fint :D

Svar: Kul att du tycker det:)
Liv Ringström

sysa a

älskar också att fantisera loss om saker jag vill göra hemma. Vi tog nyligen tag i vardagsrummet och det blev så bra. Nu har vi bara vårt sovrum, hallen, köket och stora toan kvar... haha "bara"....

Svar: Ja men det är ju så kul! Åh jag svänger runt i alla rum samtidigt, men det är ju kul att ha något att greja med!
Liv Ringström

Maxarna

Låter spännande.. Inredning är så roligt..

Svar: Det är de!.)
Liv Ringström

Mikaela

Så härliga inspo-bilder! :)

Svar: Kul att du gillar det!
Liv Ringström

Sanemro

Japp! Otroligt fint 😃 Sånt skulle jag vilja ha hemma hos mig.

Svar: jamen visst är det! älskar stilen!
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress