Liv Ringström

Vinn 5000kr med #jotexfamily
inlägget innehåller reklamlänkar - bilder ifrån Jotex

Nu pratar vi inte bara inredning utan nu pratar vi presentkort med ett värde på 5000kr som kan bli ditt, hur jäklas grymt är inte det? Jotex har en kampanj tillsammans med Mia och Penny Parnevik #jotexfamily där man får se när dom stylar om sina rum. MEN , fram till 4/10 så kommer en tävling pågå, en tävling där du får chans att vinna ett presentkort med ett värde på 5000kr och detta med några enkla steg.  Visst låter det lite intressant iallafall! 


Det är på instagram du ska dela en bild tillsammans med en beskrivning på hur din inredningsstil influerats av din familj, du ska också slänga in hashtaggen #jotexfamily för att ditt bidrag ska synas. Efter att man följt dom stegen så är det bara att luta sig tillbaka, 4 Oktober avslutas tävlingen. Låt den härligaste beskrivningen vinna, Lycka till!
#tävling #jotex #jotexfamily
Kortslutning | 20% på ytterkläder för barn
Inlägget innehåller annonslänkar
I helgen åkte jag till Ullared tillsammans med en kompis och shit vad det var konstigt att inte ha barnen runt benen, att komma ut bland folk och att få prata ikapp med vännen. Det var väldigt kul och skönt att få vara mer än bara den där mamman som det ropas på, som passar tider och dras i men jag kan inte ljuga.. Jag saknade dom som tusan. Men jag fick iallafall chansen att ta ikapp det dagen efter då vi åkte ut till tjejernas kusiner för att grilla och bada, det var några trötta men glada ungar!  Hur som helst, jag hade en plan på att åka och köpa lite grejer till barnen på Ullared bland annat behövde jag titta på mer höst och vinterkläder men pågrund av all stress och att det blev lite kortslutning i mitt huvud så gick jag rakt i igenom alla avdelningar. Antar att jag inte är den enda som tycker det är jobbigt med mycket folk och stressen som blir. Jag kan tycka det är kul ibland att få komma ut och kika i affärer men jag sitter oftast och beställer på nätet då jag slipper trängas med andra personer.


På Babyshop har dom nu  20% rabatt på allt från Reima, Lindberg och Didriksons. Hur perfekt är inte det?
Inspirerande instagramkonton
Idag så fick jag en ide om att dela med mig utav några instagramkonton som jag följer, inspireras av och helt enkelt tycker om. För ett tag sedan så tipsade jag om inspirerande bloggare så varför inte köra några instagrammare också? Jag tycker att ni alla borde kika in på dessa konton, dom är helt jäkla underbara att kika igenom. Sen är det lite olika stilar men på något sen så passar dom alla mig och det är kul att göra egna blandningar av deras stilar + att det väldigt nice att få bläddra igenom så fina foton och även hitta lite inspo kring den biten och inte bara inredning. Tipsa gärna om ditt favokonto!