Liv Ringström

Vecka 43 | 2017
 
Godmorgon, Nu har vecka 43 gått och jäkligt fort kan jag tycka. Den började med att T tog ut en semestervecka då vi skulle till dagis på ett inskrivningssamtal och det gick super , verkade skitbra så vi åkte hem på måndagen och bakade bullar för att fira att hon äntligen kommit in på ett dagis. Även dom stora tjejerna kom hem så det var en familjevecka denna veckan! 

Under veckan så fortsatte inskolningen som gick riktigt bra och vi kunde tillslut lämna Medusa själv, det var jättekonstigt för helt plötsligt satt vi helt ensamma hemma. Förutom det så har vi också haft besök, bland annat så var min lillebror här och skulle ordna sin halloweendräkt och sen var även papi här och hälsade på. 

Sen blev det äntligen helg och då var jag först och hälsade på min ena storebror , mami var där så vi fikade. På kvällen var det dags för godis så då bänkade sig tjejerna i soffan med varsin påse som dom fått av sin faster, Jag själv gjorde mig av med min räzer. Jupp, nu har jag skickat iväg honom. Min första bil och det kändes lite knepigt sådär men så är det la. Söndagen sen avslutades med att vi åkte till min andra storebror, bytte till vinterdäck och stannade över för middag. Tjejerna hade superkul med småkusinerna och det var full fart hela tiden, kan säga att det var lite lagom skönt när man var hemma och alla sov så att man kunde kasta sig i soffan framför en film och typ samla lite ork inför en ny vecka. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress