Liv Ringström

Så många frågetecken denna morgonen
Godmorgon, eller ja nästan. Denna helgen har ju typ gått under jorden, igår hade ingen av oss energi och vi kastade bort en hel lördag.Skittrist! Men idag så hoppas vi på att vi ska kunna hitta på lite mer och lite smått har jag ju planerat redan, bland annat så ska jag åka och titta på min brors nya killingar. Jag har sett dom på bild, så små och söta. Medusa kommer nog bli jätteglad när hon ser dom! 

Kanske att vi träffar mami en sväng, kanske att vi träffar tjejernas kusiner och kanske att vi träffar papi. Det är en del frågetecken även idag men det ska la gå att räta ut dom.. eller!?.. Just nu känns det faktiskt inte så, haha! 

Vad som än sker så ska jag försöka få med mig kameran så jag kan uppdatera lite här någon gång. Jag har varit kass på att använda kameran nu det sista och då blir allt stillastående, skittrist även det! 
lars

Hoppas dina frågetecken rätas ut under dagen. det är höstmarknad i stan. FCT spelar fotboll idag, vinst och de går upp en division. men fotboll kanske inte är din grej. Iallafall krya på dig och familjen

Svar: Oh hade ingen aning om att det var höstmarknad, kanske kan vara något ! :) detsamma!
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress