Liv Ringström

Minispa med bubbel
Hur avslutades er helg? Jag gjorde något som jag sällan, mer eller mindre aldrig gör. Jag lämnade ungarna med T och sen drog jag hem till min bästaste vän för att både gratta och kolla in hennes lya lägenhet. Stannade bara i ca 2 timmar men vi hann att tjöta ikapp, tömma en flaska Aviva (hur sjukt är inte det? dricker liksom aldrig-ish) och jag kunde känna mig som bara Liv för en stund och det är väldigt sällan jag kan det så det var lite av en chock, haha! 

Dom körde hem mig och då var det dags att ta tag i en spakväll som jag lovat Stephanie, det var skumbad,ansiktsmask och lite "bubbel" att dricka . Vi gjorde ett tappert försök med gurkor på ögonen men dom gled av så dom struntade hon i, haha! Jag fick även tända levande ljus, starta spamusik och massera hennes fötter... Den tjejen vet precis hur hon ska det!

Det var skönt att bara få vara Liv för några timmar men att ständigt vara mamma Liv det slår nog faktiskt allt och ännu mer och även. Men jäklar som jag saknat min vän, jag har försvunnit så i min bubbla och stängt alla ute. Nu när allt är över så känns det som att jag kan börja leva, jäklar så skönt! 
Hanna Karlsson

Vilket härligt avslut på helgen!

Svar: Japp det var perfekt 👌🏻💕
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress