Liv Ringström

Lite update | ny ljusstake + rabattkod
Inlägget innehåller reklamlänkar
Godmorgon! Ännu en vecka har egentligen bara flugit förbi och jag vet inte riktigt vad vi gjort. Dagarna har bara smält ihop känns det som men trots det har jag fått lite gjort, jag har faktiskt skrivit in mig på af. Jag vet inte riktigt varför jag gjort det för jag är tveksam till dom och tror inte att af kan hjälpa på något sätt men vad ska man göra? Jag håller på att söka efter fast jobb då jag har ett timvik och det i nuläget inte passar så bra med i den familjesituation jag är i och ah ett fast behöver väl alla? 

En annan men bra grej är att dom ringde från kommunen och nu äntligen verkar det som att Medusa har fått en dagisplats, självklart ligger dagiset precis som tjejernas skola på andra sidan stan men jag får se det på den ljusa sidan, då är iallafall skolor och dagis på samma plats. Nu är det bara att vänta på inskolningstider och annat som jag hoppas vi får nästa vecka! 

Vet ni vad jag mer fått hem? Denna snygga Glenndale ljusstake i form av ett horn . Jag satte gråa ljus i den och försöker nu hitta en bra plats för den att stå på, ett tag fundera jag på om den skulle stå i fönstret men jag vet inte. Har ju hyllor på väggen där den kanske hade gjort sig bra, problemet där är att hyllan är svart så ljusstaken inte syns så bra som man vill. Ah, det är väl det minsta problemet i världen.. Den kanske inte ens hamnar i vardagsrummet. 
Uppge erbjudandekod 172377 när du handlar på  JOTEX *Villkor: Kan inte kombineras med andra erbjudanden, rea eller rabatter. Gäller ej på mattor eller produkter ur möbelkategorin.
Endast en gång per kund. T.o.m. 2017-10-31.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress