Liv Ringström

Getter och nybakade bullar
Godmorgon! Jag hoppas alla haft en fin helg, vi hade iallafall en fin söndag efter att vi kastade bort en hel lördag. Vi började med att plocka iordning hemma för att dra till min ena bror och kolla på killingarna, vi möttes av en jäkla massa getter då dom gick runt fritt. När vi väl kom in och fick se killingarna så vare klart att dom sprang iväg lite smått, tjejerna fick iallafall kommit åt dom och hålla i dom en liten stund. Dom var så söta och pyttesmå , varför kan inte getter bara vara så små? Sen fikade vi lite innan vi drog vidare till nästa bror och hans familj. 

Tjejerna fick träffa sina småkusiner och körde ett jäkla race med dom medans vi andra satt och mer eller mindre vräkte i oss nybakade bullar, MUMS! Jag är typ i himmelriket nu för alla barnen är i skolan, T på jobbet och jag sitter med en hel påse full med bullar och undrar om jag klarar äta allt eller om jag ska vara lite snäll och spara till dom andra.Haha! Jag kommer aldrig klara äta allt, men jag önskar ... 

Men annars denna måndagen då, det är bara jag och en snorig Dusa hemma . Tror all hennes energi sögs ur henne igår så det blir nog en massa soffhäng med den tjejen. Steph ska till en kompis efter skolan för första gången och jag vet inte vem av oss som är mest pirrig, kul ska det iallafall bli. Men längre än så har jag inte kommit på planeringen. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress