Liv Ringström

En cykeltur i höstens färger
Jag ber om ursäkt för dålig redigering men om ni visste hur min utväxt såg ut så hade ni gråtit. Så halloj! Förutom att jag idag har suttit och nästan gråtit över min utväxt så fick jag ett samtal om att vi på måndag ska skola in Dusa på dagiset, jäklar så spännande! Sen får vi se, inskolningen börjar också nästa vecka och jag hoppas det ska gå superbra även om jag har fått lite separationsångest nu dom senaste dagarna. 

Efter att Steph slutat skolan så bestämde vi oss för att ta en liten promenad eftersom att solen lyste och det var iallafall 10grader vilket gjorde mycket om man tänker på minusgraden som var imorse. Steph tog sin cykel och Dusa fick placeras i vagnen, sen bar det iväg. Det blev inte så långt med det var ju skönt att få komma ut lite, hade ju även tänkt försöka få lite bilder på höstens alla färger men det gick inte som planerat.

Nu när vi kommit in så har vi förberett och grejar med mat, det blir pizza idag! Medusa har somnat så jag och Stephanie kan greja lite ensamma i köket vilket kan vara skönt ibland, speciellt nu när hon ska iväg imorgon och inte kommer hem förrens på måndag. Snart kommer även T hem så då blire middag och lite soffhäng sen kommer jag stensomna, precis som igår! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress