Liv Ringström

Dom första ensamma timmarna
Halloj! Det är redan torsdag, veckan har gått jäkligt fort men det har ju varit fullt upp med en massa så det är väl inte konstigt. Dusa har ju haft sin inskolning, idag är det sista dagen så vi bara lämnade henne denna gången. Dom stora tjejerna är i skolan som vanligt så jag och T är helt ensamma idag vilket är riktigt konstigt, så tyst och ensamt. Haha! 

Vi har iallafall lyckats sysselsätta oss lite, det blev varsin kopp vaniljkaffe (det smakade förjävligt enligt mig) och sen har jag suttit och sorterat tusentals bilder eftersom att jag numera tycker att mitt tidigare system var alldeles för slarvigt för mitt huvud. Sen har jag käkat lite bullar också, har hur mycket som helst då jag fick för mig att fira Dusas dagisplats. Ställde mig och bakade egna, jäklar vilken tid det tog men ätbart blev det och bullar var det överallt. 

Nu är väl tanken att bara vänta ut som sista timmarna, det är inte alls så kul som folk kan tro och det här att ha flera timmar helt ensam hemma är riktigt jobbigt. Jag behöver skaffa mig något nytt att göra på dagarna för annars kommer jag klättra på väggarna inom någon dag bara, haha!  
lillemmish - MODE

åh va gott med bullar! =)

kram kramis

Svar: Ja, supergott!
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress