Liv Ringström

Allt för dina väggar
Inlägget är i samarbete med BGA fotobutik

Jag har väldigt länge funderat på göra tavlor av mina egna foton men tyvärr blir jag nog aldrig helt nöjd över fotona och inte helt säker på vad jag faktiskt vill ha. Dock skulle jag kunna tänka mig att använda denna bilden som jag tog på bergsklipporna i somras , den är enkel och stilren men mycket natur på ett naturligt sätt, haha! 

BGA fotobutik så kan man faktiskt framkalla sina egna bilder, välja storlek och få den med eller utan ram vilket är bra på många olika sätt. Jag älskar ju att ha framkallade bilder men också att kunna visa upp det man själv gjort och speciellt när man har ett intresse för foto. Det hade ju varit grymt kul att få göra sin egen fotovägg med egna bilder i olika storlekar.

Men förutom att man kan framkalla sina egna foton så går det självklart att hitta färdiga affischer och posters hos dom. Även detta finns i olika storlekar, färger, mönster och stilar. Så som vanliga textposters , vackra foton , för barn , natur , konst och ja u name it. Dom har en hel del i kategorierna och det är väldigt lätt att hitta just det man själv vill ha och om man skulle behöva lite hjälpa kan man alltid hitta lite inspiration på deras instagram

Men som sagt finns det verkligen något för alla och är det så att man inte vill sitta och bara klicka hem så har dom några butiker i olika städer som man kan kika förbi, dom hittar man lätt på deras hemsida och där kan du då få personlig hjälp och service. Om du ändå skulle vilja göra det enkelt och bara klicka hem något för dina väggar så kan jag berätta att dom har snabb leverans och fraktfritt vid köp över 499kr . 
Anonym

Det blir jättefint med fotoväggar:)

Svar: Det är det!:)
Liv Ringström

Jeanette

Klart du ska få den bilden på väggen. Jättefin ju!

Svar: Tack så mycket, verkligen sugen men tror jag skulle vilja ha någon mer i samma stuk men man måste väl börja någonstans! :)
Liv Ringström

Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Det är verkligen kul med egna bilder på väggarna :)

Svar: Jamen det är ju det! :)
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress