Liv Ringström

En brinnande himmel
Godmorgon! Idag var det bara att springa upp och ut för att skrapa rutor då det var minus ute. När jag kom hem sen och började greja med frukost till tjejerna så såg jag himlen, så mycket färg och det ändrare sig väldigt fort för att försvinna helt. Var jäkligt snyggt faktiskt, jag önskar dock att man kunde vara på något finare ställe vid såna tillfällen så man kan få lite fina kort och inte med alla dessa fula hus, haha! 

Idag så är det dags för mini att åka till dagis och denna gången är det lite mer på riktigt men det kommer gå super, det var ju aldrig problem vid inskolningen. När Medusa är på dagis så är det bara jag och Steph hemma vilket kan vara skönt, det är ju sällan vi kan göra något ensamma som förr så man får passa på att mysa eller pyssla med något när man får chansen.  Och ja, det är väl ungefär så långt jag kommit i planerna.

Vecka 43 | 2017
 
Godmorgon, Nu har vecka 43 gått och jäkligt fort kan jag tycka. Den började med att T tog ut en semestervecka då vi skulle till dagis på ett inskrivningssamtal och det gick super , verkade skitbra så vi åkte hem på måndagen och bakade bullar för att fira att hon äntligen kommit in på ett dagis. Även dom stora tjejerna kom hem så det var en familjevecka denna veckan! 

Under veckan så fortsatte inskolningen som gick riktigt bra och vi kunde tillslut lämna Medusa själv, det var jättekonstigt för helt plötsligt satt vi helt ensamma hemma. Förutom det så har vi också haft besök, bland annat så var min lillebror här och skulle ordna sin halloweendräkt och sen var även papi här och hälsade på. 

Sen blev det äntligen helg och då var jag först och hälsade på min ena storebror , mami var där så vi fikade. På kvällen var det dags för godis så då bänkade sig tjejerna i soffan med varsin påse som dom fått av sin faster, Jag själv gjorde mig av med min räzer. Jupp, nu har jag skickat iväg honom. Min första bil och det kändes lite knepigt sådär men så är det la. Söndagen sen avslutades med att vi åkte till min andra storebror, bytte till vinterdäck och stannade över för middag. Tjejerna hade superkul med småkusinerna och det var full fart hela tiden, kan säga att det var lite lagom skönt när man var hemma och alla sov så att man kunde kasta sig i soffan framför en film och typ samla lite ork inför en ny vecka. 
Allt för dina väggar
Inlägget är i samarbete med BGA fotobutik

Jag har väldigt länge funderat på göra tavlor av mina egna foton men tyvärr blir jag nog aldrig helt nöjd över fotona och inte helt säker på vad jag faktiskt vill ha. Dock skulle jag kunna tänka mig att använda denna bilden som jag tog på bergsklipporna i somras , den är enkel och stilren men mycket natur på ett naturligt sätt, haha! 

BGA fotobutik så kan man faktiskt framkalla sina egna bilder, välja storlek och få den med eller utan ram vilket är bra på många olika sätt. Jag älskar ju att ha framkallade bilder men också att kunna visa upp det man själv gjort och speciellt när man har ett intresse för foto. Det hade ju varit grymt kul att få göra sin egen fotovägg med egna bilder i olika storlekar.

Men förutom att man kan framkalla sina egna foton så går det självklart att hitta färdiga affischer och posters hos dom. Även detta finns i olika storlekar, färger, mönster och stilar. Så som vanliga textposters , vackra foton , för barn , natur , konst och ja u name it. Dom har en hel del i kategorierna och det är väldigt lätt att hitta just det man själv vill ha och om man skulle behöva lite hjälpa kan man alltid hitta lite inspiration på deras instagram

Men som sagt finns det verkligen något för alla och är det så att man inte vill sitta och bara klicka hem så har dom några butiker i olika städer som man kan kika förbi, dom hittar man lätt på deras hemsida och där kan du då få personlig hjälp och service. Om du ändå skulle vilja göra det enkelt och bara klicka hem något för dina väggar så kan jag berätta att dom har snabb leverans och fraktfritt vid köp över 499kr .