Liv Ringström

Getter och nybakade bullar
Godmorgon! Jag hoppas alla haft en fin helg, vi hade iallafall en fin söndag efter att vi kastade bort en hel lördag. Vi började med att plocka iordning hemma för att dra till min ena bror och kolla på killingarna, vi möttes av en jäkla massa getter då dom gick runt fritt. När vi väl kom in och fick se killingarna så vare klart att dom sprang iväg lite smått, tjejerna fick iallafall kommit åt dom och hålla i dom en liten stund. Dom var så söta och pyttesmå , varför kan inte getter bara vara så små? Sen fikade vi lite innan vi drog vidare till nästa bror och hans familj. 

Tjejerna fick träffa sina småkusiner och körde ett jäkla race med dom medans vi andra satt och mer eller mindre vräkte i oss nybakade bullar, MUMS! Jag är typ i himmelriket nu för alla barnen är i skolan, T på jobbet och jag sitter med en hel påse full med bullar och undrar om jag klarar äta allt eller om jag ska vara lite snäll och spara till dom andra.Haha! Jag kommer aldrig klara äta allt, men jag önskar ... 

Men annars denna måndagen då, det är bara jag och en snorig Dusa hemma . Tror all hennes energi sögs ur henne igår så det blir nog en massa soffhäng med den tjejen. Steph ska till en kompis efter skolan för första gången och jag vet inte vem av oss som är mest pirrig, kul ska det iallafall bli. Men längre än så har jag inte kommit på planeringen. 
Så många frågetecken denna morgonen
Godmorgon, eller ja nästan. Denna helgen har ju typ gått under jorden, igår hade ingen av oss energi och vi kastade bort en hel lördag.Skittrist! Men idag så hoppas vi på att vi ska kunna hitta på lite mer och lite smått har jag ju planerat redan, bland annat så ska jag åka och titta på min brors nya killingar. Jag har sett dom på bild, så små och söta. Medusa kommer nog bli jätteglad när hon ser dom! 

Kanske att vi träffar mami en sväng, kanske att vi träffar tjejernas kusiner och kanske att vi träffar papi. Det är en del frågetecken även idag men det ska la gå att räta ut dom.. eller!?.. Just nu känns det faktiskt inte så, haha! 

Vad som än sker så ska jag försöka få med mig kameran så jag kan uppdatera lite här någon gång. Jag har varit kass på att använda kameran nu det sista och då blir allt stillastående, skittrist även det! 
Lite update | ny ljusstake + rabattkod
Inlägget innehåller reklamlänkar
Godmorgon! Ännu en vecka har egentligen bara flugit förbi och jag vet inte riktigt vad vi gjort. Dagarna har bara smält ihop känns det som men trots det har jag fått lite gjort, jag har faktiskt skrivit in mig på af. Jag vet inte riktigt varför jag gjort det för jag är tveksam till dom och tror inte att af kan hjälpa på något sätt men vad ska man göra? Jag håller på att söka efter fast jobb då jag har ett timvik och det i nuläget inte passar så bra med i den familjesituation jag är i och ah ett fast behöver väl alla? 

En annan men bra grej är att dom ringde från kommunen och nu äntligen verkar det som att Medusa har fått en dagisplats, självklart ligger dagiset precis som tjejernas skola på andra sidan stan men jag får se det på den ljusa sidan, då är iallafall skolor och dagis på samma plats. Nu är det bara att vänta på inskolningstider och annat som jag hoppas vi får nästa vecka! 

Vet ni vad jag mer fått hem? Denna snygga Glenndale ljusstake i form av ett horn . Jag satte gråa ljus i den och försöker nu hitta en bra plats för den att stå på, ett tag fundera jag på om den skulle stå i fönstret men jag vet inte. Har ju hyllor på väggen där den kanske hade gjort sig bra, problemet där är att hyllan är svart så ljusstaken inte syns så bra som man vill. Ah, det är väl det minsta problemet i världen.. Den kanske inte ens hamnar i vardagsrummet. 
Uppge erbjudandekod 172377 när du handlar på  JOTEX *Villkor: Kan inte kombineras med andra erbjudanden, rea eller rabatter. Gäller ej på mattor eller produkter ur möbelkategorin.
Endast en gång per kund. T.o.m. 2017-10-31.