Liv Ringström

Vecka 47 / 2017
Hallå! Har inte denna veckan gått aning fort eller? Jag tycker iallafall det! Hur som så har detta varit en familjevecka då dom stora tjejerna kom hem i måndags. Tyvärr blev det lite veligt då jag hade möte och grejer och vi alla samlades inte förrens på kvällen men då satte vi oss och varva ner lite.

Vi hade ju snö i någon dag, den försvann över en natt men tjejerna hann åka lite pulka iallafall så dom var ju inte helt besvikna när den försvann. Medusa var ju överlycklig när hon såg att snön var borta, haha! 

Sen har det varit en del pyssel och grejer, det har varit väldigt lugnt då det känns som att förkylningen är påväg tillbaka. Under helgen sen bestämde vi oss för att ta dom stora på bio , dom behövde lite egentid. Vi avslutade veckan med att städa hela lägenheten, tvätta och förbereda för nästa vecka för då ska nämligen jag jobba några timmar och sen ska det fixas för Stephanies kabare som är på lördag. 
Mirre Sweetwords

Ohh längtar tills jag kommer iordning i nya lgh och få börja pyssla och så framöver. Samt hoppas att det kommer snö igen som stannar, nu är det bara kallt =D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress