Liv Ringström

Stansar och läder
Idag när jag kom hem så kände jag mig lite sysslolös och fick en så bra ide, jag hittade ju mina läderremmar och stansar när jag höll på att rensa och greja. Det är faktiskt ungefär bara det jag har kvar utav alla mina såna "pyssel"grejer. Hur som så placerade jag både mig och Dusa på golvet och satte igång, hon var så hjälpsam och kastade ut alla stansar precis överallt. Haha! Fick bli en ny nyckelring då min gamla vart helt sönderdragen och förjäklig. 

Jag har även fått lite andra ideer som jag tänkte försöka förverkliga, inget märkvärdigt så men jag vill ju ha lite annan/ny inredning och tänkte att varför inte liksom? Det lär ju dyka upp antingen här eller på instagram om/när jag hittar på något nytt. 

Vad har jag annars gjort? Det har varit en del samtal och fixande men en hel del här hemma och överallt. Tyvärr har inte bes.tanten varit här ännu men jag hoppas hon dyker upp nästa vecka annars blir jag galen och det vill varken jag eller min hyresvärd, haha! En annan grej jag gjort är att jag kontaktat min gamla chef så dit sla jag på måndag och fixa lite papper och prata igenom lite grejer. Kommer vara timvik inom vården som jag gjorde innan min mammaledighet, det kanske inte är det mest perfekta för oss men det är något och det är kul. Får jag ingen fast tjänst inom kort så har jag tänkt söka in till omvårdnadsutb. till våren men vi får väl se vad som händer med allt! 

Linnéa

Ah sååå snygg den blev <3

Svar: Tack så mycket!
Liv Ringström

Amanda Jona [FOTOGRAF]

Vad fint det blev! :)

Svar: Tack så mycket!
Liv Ringström

sarah

åh fina .. vart har du köpt döskalen på din header

Svar: Tack! Den är från Partaj, en liten prylbutik typ :)
Liv Ringström

Lisa

Så nu är dina julklappar fixade 🎅🏼🤶

Svar: Ingen dum ide 👌🏻
Liv Ringström

Johanna

Vad fint det blev :D

Svar: Tack så mycket!
Liv Ringström

Amanda Niclasson

SÅ fint!

Svar: Tack:)
Liv Ringström

Mirre Sweetwords

Oh så fint det vart =D

Svar: Tack!
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress