Liv Ringström

Som fastfrusen i den första snön
Godmorgon! Alltså igår kom ju den första snön hit och eftersom att det är första gången Dusa liksom upplever den så trodde jag att hon skulle gå bananas. Och visst så blev hon som förtrollad när hon vaknade och stod i fönstret och ropade titta, dock blev det annat när hon kom ut. Jag klädde på henne och tog med henne ut och hon blev som förstelnad, vill inte röra sig en cm. Tillslut tog hon några steg när hon höll mig i handen men sen vägra hon igen och jag fick bäre henne. Jag testade idag också efter att vi lämnat T på morgonen men nope, denna gången kom till och med tårarna. Får se när hon vänjer sig vid snön, hehe!

Vi ska ju hämta hem dom stora tjejerna idag också för en familjevecka så kanske kan dom få henne lite mer bekväm med snön för dom lär ju gå all in. Ska bli skönt att få hem dom nu efter att dom varit borta så länge, tror även Dusa längtar ihjäl sig. Det är ju lite annat när hela gänget är hemma!
emelie jonasson

söt liten bamse.. Hoppas hon lär sig gilla snön efter ett tag. det som är så skoj att leka i.

Svar: Visst är hon! Ja jag hoppas ju att hon ska vänja sig nu när barnen på dagis leker i det i hennes systrar . Skulle vara så kul:)
Liv Ringström

Angelica Wåhlin

Såå söt!

Svar: Verkligen, tack:)
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress