Liv Ringström

Övernattning och morgonmys
Halloj! Igår blev ingenting som planerat, jag som hade tänkt ha lite tid med Steph under tiden som Medusa var på dagis fick istället sitta ensam, haha! Min farmor ringde och frågade om Steph ville följa med till berget då dom också skulle ha min kusin där så Steph for iväg och jag blev ensam fram till att Medusa skulle hämtas. 

När jag hämtat min nyvakna Dusa så åkte vi iväg för att hämta hem Steph igen , sen ringde mami och då skulle Steph packa lite grejer för att sedan åka ner till min mormor och morfars hus för där var det övernattning på g. En överlycklig Steph packade väskan fortare än tusan och sen åkte vi iväg, min bror som har getter bor där bredvid så i väntan på mami gick vi runt och letade efter dom. Sen var det bara att krama babybus hejdå, sätta mini i bilen och åka iväg för att hämta T. 

Tyvärr kunde vi ju inte åka raka vägen hem utan fick åka iväg till nästa syskon igen för att vinterdäcken strula. Efter några timmar hos dom kunde vi tillslut åka hem vilket var jäkla skönt faktiskt, jag var så jäkla trött. Vi gick och la Dusa när vi kom hem men när hon hade somnat kände jag bara att nej, jag går inte upp igen så jag gick faktiskt och la mig jag också.Haha! Det fick jag väl käka upp lite idag då jag och Dusa vaknade alldeles för tidigt, men vad gör det när man kan ligga kvar och kramas! 
MADDISENJ.SE

Skönt ibland med lite egentid ;) Vilka söta barn!!

Svar: Tack fina :)
Liv Ringström

Linda

Underbara bilder, och skönt med liten paus.
Svar: Ja då kanske MAC är den bästa men gillar som sagt PC och Windows, hehe. Ja runt den prislappen ligger ju en bra dator. MAC är alldeles för dyr kan jag tycka. Får se vad det blir många berömmer just Asus Zenbook.

Jeanette

Vilket vackert höstljus du har fångat :)

Svar: Tack!
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress