Liv Ringström

Nu tar vi helg!
Godmorgon! Vi bjuder på en hemsk bild i brist på andra. Hur som så har vi äntligen kommit till fredag vilket är riktigt skönt även om vi haft lov hela veckan. Helgen blir dock lugn och lite tom då vi bara är tre stycken hemma. Jag hoppas på att vi ska kunna rensa, sortera, förvara och slänga en massa grejer nu. Jag har mina perioder då allt åker och då jag blir så organiserad och ordnar upp allt (slänger typ allt jag äger) det är jäkligt skönt att bara kasta och att bli av med grejer som faktiskt aldrig används även om man tror att det ska de en dag. 

Sen måste vi ju ta och hitta på något skoj under helgen, kanske bara en promenad eller sådär men vi får nog se hur mini mår eftersom att hon fått en så jobbig hosta. Har ni något planerat för helgen?
lars

Hörru det är väl ingen hemsk bild, Höst tema, Hjortmosseparken eller? Ja i helgen är det ju Allhelgonahelg helgen, så kontakt med nära och kära som lever i en annan dimension/Värld, Ja mycket promenader nu på senhösten innan den förfärliga vintern kommer
jag och frugan har också en hel del som vi bör slänga eller rensa och skänka eller så. Men vi kommer aldrig till skott att göra det, Ångesten byggs på bara. jag vet att sinnet skulle lätta om vi bara körde igång, men MANYANA ISTÄLLET
ha en god helg i världens bästa stad

Svar: Tack! Runt Sylte faktiskt 🙂 jo de är ju oftast att man drar ut på de. Tror att de är precis de vi gjort så nu vill jag bara kasta ut allt och då går de fort, haha!
Hoppas du får en trevlig helg!
Liv Ringström

Josefin

Det var ju en fin bild! Skönt att få det rensat hemma! :)

Svar: Tack, ja men de är ju de! Behövs emellanåt
Liv Ringström

Alice Lindström

Skönt att bara rensa!

Svar: Ja men verkligen!:)
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress