Liv Ringström

Nu byter vi roller
Godmorgon! Idag är en sån dag då jag inte ens tror att kaffe kan rädda mig. Den är väl egentligen ganska lik dom andra dagarna då , haha! Nej men nu har jag ju fått komma igång med jobb igen, samtidigt åkte jag på att  bli sjuk .. ännu en gång  .. Medusa har ju tyvärr också varit krasslig och under nätterna har hon legat och sparkat på mig så atte ah. 

Det har iallafall varit kul att få komma tillbaka till jobbet och träffa dom gamla och nya personerna som är där, sen har jag väl känt mig lite kass eftersom att jag inte kunnat göra allt då jag inte fått alla delegationer och annat ännu. Får väl hoppas att det blir gjort snart så jag kan känna mig lite mindre ur vägen och till mer nytta. 

Att lämna över allt till T var dock annorlunda, haha! Jag är så van vid att styra upp allt och alltid ha barnen runt mig och det där men nu har jag fått backa lite och tro det eller ej men barnen är hela, haha! Det är skönt att få byta lite roller och det är bara win win då han kan få mer tid med barnen och jag kan få komma ut och känna att jag gör lite nytta och framförallt få prata med lite vuxet folk.

Jag tror jag sagt det tidigare, jag älskar att vara mamma Liv men ibland behöver jag bara vara Liv och jag tror det var 2år sen jag  jobbade sist då jag fick gå hem  under graviditeten och sen varit mammaledig. Självklart vill jag lägga alla timmar på dygnet till min familj men när man pratat så mycket bebisprat att man inte kan få ett enda ord rätt så behöver man lite omväxling, haha! 
Dixi Wonderland

Men va roligt att du har börjat jobba :D

Svar: Ja de är väldigt skönt och kul, men det blir nog inte långvarigt då jag ev. Hoppar in på en utbildning snart :)
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress