Liv Ringström

Frost i vår hage
Halloj! Jag har varit lite off, mycket beror på att jag inte har haft tid men också för att hela gänget här hemma har blivit sjuka. Det är också en av anledningarna till att det inte blev någon veckosummering, jag har inte filmat något men jag hoppas göra det under denna veckan. 

Hur som så har veckan varit full med körningar, skola , dagis och allt det där. Vi har suttit med läxor tillsammans med dom stora tjejerna och sen har vi legat och typ tyckt synd om oss själva då vi har så ont i halsen, haha! Under helgen åkte vi och träffade mami med co. drog ner och kikade till getterna vilket är typ en av Dusas favoritgrejer och vi gjorde lite nytta så som att byta vinterdäck igen. Okej, T bytte vinterdäck och jag vandrade runt i frosten. 

Det är så fint med frosten så tänker mig att jag ska ta en tur på morgonen/fm med kameran under tiden som tjejerna är på skola och dagis. 
sarah

okok den var jävlit snygg med vet du vad den heter ??

sarah

ookok tack letar eftar julklap till en vän .. tack för tipset du har på kameran men jag håller på lete efter en annan kamerna

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress