Liv Ringström

Tom på energi men nu friyay!
Hur skönt är det inte att det är fredag idag? Jag tycker det är jäkligt skönt och hade gärna velat kasta mig i soffan någon sekund men tyvärr hinner jag inte med det då jag om bara en liten stund ska packa in både mig och Medusa i bilen för att hämta dom två andra huliganerna . Sen är det ju bara att sätta igång med mat och sånt där innan man ska hämta hem T också. Jag hade tänkt försöka ta en sväng till Överby och leta efter vinterskor till tjejerna men samtidigt känner jag bara neej så det får bli en annan dag i helgen för jag vill inte åka själv med allihop nu när det säkert är så knökat pågrund av black friday och lönehelg. Hade jag kunnat så hade jag satt mig ner och klickat hem det som behövs men tyvärr måste det provas denna gången. 
 
Men ändå, det är helg! Jag ska försöka att backa lite för jag mår faktiskt inte bra. Eller ja, bra och bra. Jag är så jäkla trött verkligen hela tiden, nej jag är orkeslös och tom på energi . Jag brukar ju vara låg i värden så funderar på om det är något sånt igen. Jag lär ju aldrig ta reda på det heller utan bara fortsätta i samma spår, kanske kan jag köpa någon vitamin som kan styra upp mig iallafall lite? Äsch! Nu struntar vi i det och så fortsätter vi dagen! 
Lars Gustafsson

Ja det är knökat på Överby. Jag vill passa på att gratulera dig till blogg. Se till en av kandidaterna till familjebloggsida. Givetvis röstar jag på dig. Hoppas allt går bra i trängseln

Svar: Åh kan verkligen tänka mig det! Tack så jättemycket :)
Liv Ringström

sarah

fin bild

Svar: Tack:)
Liv Ringström

Anonym

Glöm inte andas o vicka på tårna ungen min❤️

Anonym

Glöm inte andas o vicka på tårna ungen min❤️

Anonym

Glöm inte andas o vicka på tårna ungen min❤️

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress