Liv Ringström

Biotime!
Inte en helt vanlig lördag! Vi har under en tid diskuterat om vi ska dra på bio och idag var det faktiskt en film som gick så vi lämnade Medusa hos sin morbror medans vi drog oss till stan för att överraska dom stora tjejerna med bio. Jag hämtade ut biljetterna och sen drog vi till hemmakväll för att få med oss lite godis och dryck. 

Filmen vi valde blev den stora nötkuppen 2 och den var väl helt okej. Inte som Frozen men vilken film slår den?haha. Vi fick iallafall riktigt bra platser, en egen rad längst bak . Eller ja, Steph hade väl lite otur då ungen framför henne hela tiden hoppa omkring men det löste hon fint genom att sätta sig i mitt knä, haha! 

Det blev en mysig stund och kväll, vi var alla nöjda. När filmen tog slut var det fort för att hämta hem Medusa som var hur lycklig som helst, kan tänka mig att hon levt livet bland katter, hund och getter. Med andra ord var det en bra kväll för allihop även om vi delade lite smått på oss. Ibland är det både skönt och bra att bara göra något med dom stora för dom har ju sällan "egentid" , Dusa har vi ju ensam varannan helg så man kan rå om henne på ett annat sätt än dom stora. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress