Liv Ringström

En svart vecka hos Jotex
Inlägget innehåller annonslänkar
Godmorgon! Jag har lånat en inspobild ifrån Jotex, funderar på hur man ska göra denna vintern och julen. T började prata om att julpynta men det har väl jag aldrig sysslat med? Haha. Jag har en liten grå gran som jag ställer upp bara för att få en liten känsla av jul men mest för barnens skull. Vi ska ju liksom inte ens fira jul hemma hos oss så då känns det inte nödvändigt att ha en massa pynt, plus att det är jäklans tråkigt att plocka ner och förvara sen. Haha, det kanska handlar om lathet? Ja, inte vet jag. Hur brukar ni göra med julstök hos er? Jag har iallafall bestämt att det inte kommer upp en julgrej förrens vi är i december månad. När vi väl är där så tycker jag der räcker men kanske ljus, lite levande ljus och hm, den där ljusstaken jag köpte ifrån jotex passar ju bra! Funderar faktiskt på att skaffa dom mindre Glenndale ljusstakarna också. (syns på bild)

För er som inte heller stressar med julstök och annat så kan jag tala om att Jotex har inte bara black friday utan black week. Varje dag denna veckan sänker dom priset på nya produkter under 24h.  Dom har dessutom 20% på all sängkläder och detta gäller fram till den 26/11 . Självklart kan du ju klicka hem mer än julgrejer, kanske är du som jag och går å kikar på en sak i evigheter innan man slår till. Passa på nu vettja! 
Som fastfrusen i den första snön
Godmorgon! Alltså igår kom ju den första snön hit och eftersom att det är första gången Dusa liksom upplever den så trodde jag att hon skulle gå bananas. Och visst så blev hon som förtrollad när hon vaknade och stod i fönstret och ropade titta, dock blev det annat när hon kom ut. Jag klädde på henne och tog med henne ut och hon blev som förstelnad, vill inte röra sig en cm. Tillslut tog hon några steg när hon höll mig i handen men sen vägra hon igen och jag fick bäre henne. Jag testade idag också efter att vi lämnat T på morgonen men nope, denna gången kom till och med tårarna. Får se när hon vänjer sig vid snön, hehe!

Vi ska ju hämta hem dom stora tjejerna idag också för en familjevecka så kanske kan dom få henne lite mer bekväm med snön för dom lär ju gå all in. Ska bli skönt att få hem dom nu efter att dom varit borta så länge, tror även Dusa längtar ihjäl sig. Det är ju lite annat när hela gänget är hemma!
Vecka 46 / 2017
God kväll, hallå och allt det där som man brukar säga! Idag är det söndag och jag har faktiskt lyckat få ihop lite klipp ifrån veckan, yeay. Jag antar veckan inte har sett så annorlunda ut jämfört med tidigare veckor men så är det väl. 

Jag orkar faktiskt inte skriva så mycket om denna veckan mer än att Stephanie drog iväg tidigare till sin farmor och det gjorde att vi bara vart tre stycken hemma. Mysigt hade vi det och Dusa har fått gå loss på det mesta. Sen har även den första snön kommit något som Dusa gärna titta på men inte ville röra!