Liv Ringström

Trollöron av flytande latex
Detta inlägget är en uppdaterad version av inlägget på min tidigare blogg. 
Här är några trollöron som jag har gjort i flytande latex, mitt första försök så var inte så hårda för jag blev faktiskt nöjd! Vill du testa att göra liknande så fortsätt läsa vettja.

Jag har använt ett diadem vi hade här hemma, sen använde jag maskeringstejp som jag tejpat lite runt diademet för att det skulle sitta fast , sedan har jag tagit några lager tejp för att sedan klippa och forma som öronen. När det var klart kunde jag äntligen gå in med flytande latex som jag har blivit helt galen i. Jag penslade några lager sen tog jag toapapper som jag rev i små bitar och rullade för att lägga som en kant runt örat som ni ser på bilden, sen fortsatte jag med latexen och höll på så i några lager. För att få mönstringen i örat så la jag en tunn pappersbit i örat , penslade med latex och skrynkla till lite.

När själva öron är färdiga så tog jag en håltagare och gjorde några hål i öronen. Innan jag satte i örhängna som jag gjort av bara någon tjockare ståltråd så fick jag sätta igång med sminket. Foundation är väl själva basen, jag köpte en lite mörkare, konstig nyans för att den skulle passa bättre till trollöronen och sen har jag använt mig av lite svart och vitt teatersmink för att skapa djup,skuggor och highlights. Låt torka lite, i min ringarna och det är färdigt!  Självklart kan man ju sminka på diademet om man inte vill att det ska synas så men vi bakade in det i Steph's hår så det behövdes aldrig .
Såhär blev slutresultatet. Hon ville ha Poppy's rosa hår , lite mascara i brynen, rosiga kinder , en säck som dräkt och en virkad svans och självklart dom häftiga öronen vi gjort. Hon var ett jättegulligt troll och skitduktig på kabaren precis som dom andra barnen också! 

Vill ni ha fler såna här inlägg så tryck gärna på hjärtat, kika också in min fb & insta
Mirre

Men läckert, och tösen poserar grymt bra, =D

Svar: Hihi , att hon gör 😉
Liv Ringström

Dixi Wonderland

Men gud, sötaste trollungen ever :D

Svar: Haha, eller hur! Tack🤗
Liv Ringström

madabouttea.se

Coolt! Hon ser helt underbar ut ju!

Svar: Tackar! Ja hon blev grymt fin, riktigt nöjd faktiskt och det var ju även hon och det är vad som räknas :)
Liv Ringström

Pauline Hurtig

så fint det blev! ett sött troll :)

Svar: Tack så mycket! Visst är hon :)
Liv Ringström

mimiwu

Åh vad snyggt! Måste testa ju..

Svar: Blir riktigt läckert!
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress