Liv Ringström

Tillbaka till vardagen
God morgon! Det är måndag och min paus ifrån sociala medier fortsatte lite, inte planerat men så fick det bli. Det var nämligen så att Steph blev sjuk igen, sen när hon blev bättre så åkte hon till sin pappa . Jag och T var i lördags och kolla på motorcyklar sen satte vi oss vid lekplatsen tillsammans med Medusa och fikade. Resten av helgen har väl varit full med städ, mys och lite sådär att bara vara utan någon annan skit som stör liksom. 

Men nu då, en ny vecka så det ska förberedas för den och Steph ska komma hem. Jag hoppas att vi under veckan får några paket då jag testade att beställa en jacka ifrån Nelly, jag har aldrig beställt av dom tidigare så det ska bli intressant. Sen är det ett paket till T med några byxor jag vill att han ska testa, vi får väl se när paketen kommer och ifall något blir bra och används, haha! 

Jag hoppas ni får en grym vecka! Glöm inte att kika in på fb & insta . Klicka gärna på hjärtat!
Mirre - Sweetwords

Skönt att hon är piggare igen, samt så kul med jacka från Nelly, kommer säkert vara jättesnygg

Svar: Ja , nu hoppas jag att all sjuka håller sig borta😂 jag hoppas verkligen den ska bli bra 👌🏻
Liv Ringström

Amanda Jona [FOTOGRAF]

Hoppas du är nöjd med kläderna du beställt! :)

Svar: Jag hoppas dom ska bli bra!
Liv Ringström

Dixi Wonderland

Man brukar få sina paket från Nelly inom en vecka. I leveransmailet ska du fått en kolli kod som gör att du kan spåra paketet. När det är i Gbg så borde du få det inom max 2 dagar :)

Svar: Åh men vad bra, tack för infon! :)
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress