Liv Ringström

Spontan övernattning i bilen
Ibland får man göra lite spontana och halvtokiga grejer! Igår efter klassbollen så åkte vi med Medusa till mommo då vi hade planerat att grilla med en kompis och kanske ta någon öl, mest bara komma bort från vardagens alla stressmoment egentligen men mitt i detta så kom jag på att vafan vi kan ju tälta eller sova i bilen. Grejen är att jag och T kunde göra det ibland innan vi fick Medusa och dom andra barnen var hos sina päron , i vår lilla bil så kanske det inte är så jäkla bekvämt men det är ändå mysigt på något sätt. 

Vi åkte iallafall ner till en sjö tillsammans med min vän, vi grillade , tog någon öl, tjatade och hade jäkligt kul men sen var det dags för henne att ta sig hem. Jag och T bäddade i bilen och hoppade in, det var trångt och det var obekvämt då vi inte tagit med oss en madrass men vi överlevde . haha och vi har något att minnas, något att skratta åt tillsammans! Ibland så behöver vi komma bort från allt hemma och då kan en sån här liten grej vara en väldigt stor grej. 

Nu är iallafall jag,T och mini hemma så nu ska vi mysa lite framför en film. 
Mirre - Sweetwords

Men oh så spontant och härligt

Svar: Hihi, ja ibland så måste man 👌🏻
Liv Ringström

Jessica Högberg

Ha ha, underbart. Älskar den typen av tok

Svar: Haha, de e härligt 👍🏻😂
Liv Ringström

Petra Elisabeth

Låter underbar! Vad härligt att ni är så spontana! Låter som att ni hade riktigt härligt! Hoppas ni får en underbar vecka :) // Petra Elisabeth

Svar: Vi hade de de riktigt härligt! Tack detsamma 🤗
Liv Ringström

Dixi Wonderland

Låter mysigt :D

Svar: Åh de var de 🤗
Liv Ringström

Sara Karlsson

Cool bild!

Svar: Tack!
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress