Liv Ringström

Picknick
Så jäkla härligt vi har haft det! Som jag skrev tidigare så planerade jag en picknick efter Stephs önskan så när jag hämtade henne ifrån skolan så parkerade vi bilen, tog barnvagnen och gick iväg till en lekplats / park. Självklart så var det några gubbar på gräsklippare när vi kom dit, precis där vi tänkt sitta så under tiden dom klippte färdigt så kunde jag passa på att smörja in barnen för det är något som verkligen behövs nu när solen är så stark! Sen kunde vi packa upp våra grejer. Jag köpte med mig kladdkaka,vaniljsås & dricka. 

Medusa den lilla krabaten fick med sig en fruktis som hon slukade på bara någon ynka minut och sen var det full fart på henne, hon såg ju hur syrran sprang omkring och hoppa iväg till lekplatsen så det var ju bara självklart att hon skulle hänga på. Sen svaja hennes humör en hel del mot slutet men med tanke på värmen som var är det helt förståeligt plus att hon var aningen trött , men under tiden vi vandra hemåt så blev hon glad igen.

På vägen hem försökte jag klippa lite naturfoton men det var inte det lättaste med alla väskor, vagn och barn man skulle hålla koll på haha. Det får bli som det blir, jag har tänkt försöka ha med mig kameran så mycket som möjligt när jag ute just för att få testa lite och ha fler bilder att slänga upp här. Jag har dessutom börjat mer i PS & CRF och då är det perfekt med en massa olika bilder så jag kan öva på redigeringen också! Det är väldigt ofta jag säger att NU ska jag ha kameran, och NU ska jag ta bilder men sen dyker den liksom inte upp, antagligen för att jag inte är van vid att stå bland folk och hoppa omkring med en kamera i högsta hugg.. Man vet ju knäppt det ser ut, ni kan ju bara tänka er hur jag såg ut när jag skulle ta kortet ovan och självklart kom det förbi en snubbe, tack och lov var han också fotointresserad så han kunde ju förstå mig, haha! 
Kika gärna in på insta & facebook , gilla gärna inlägget genom att trycka på hjärtat, kram! 
Sara

Men åh vad härligt ni verkar ha haft det! Kul att äntligen kunna ha picknick nu när det är så fint ute :) OCH jag känner igen mig själv otroligt mycket i det där att liksom tänka att man ska ta med kameran men så gör man det ändå inte haha

Svar: Det var verkligen superhärligt! haha, jamen eller hur! haha
Liv Ringström

Mirre - Sweetwords

Jag försöker också ta med mig kameran mer och mer, och vill föerviga och lära mig som idag ett ex. Samt så gott med picknick och kladdkaka

Svar: Ja eller hur! Åh du har ju alltid så mycket fina bilder i din blogg och det blir så mycket roligare då! :) Riktigt gott, så härligt när sommarvärmen dyker upp!
Liv Ringström

Bella

Men åh vad mysigt ni verk ha haft det!

Svar: Det hade vi verkligen! :)
Liv Ringström

Dixi Wonderland

Men va härligt :D Vi ska faktiskt på picknick idag :D

Svar: Verkligen, åh hoppas ni får det super!
Liv Ringström

Amanda Jona [FOTOGRAF]

Men åh så underbart! Picknick är ju verkligen så mysigt :)

Svar: Åh verkligen, hoppas det blir många såna i sommar!
Liv Ringström

Nina Bergquist

Å så härligt med picknick!

Svar: Ohja, verkligen :)
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress