Liv Ringström

Nu fick det bli första doppet!
Halloj! Idag var en lite halvsnurrig dag, trodde jag försov mig men insåg att Steph hade sovmorgon och sen satt vi vid skolan och vänta på Steph, visade sig att hon slutar ju senare än vanligt idag så där fick vi sitta ett tag och vänta, haha!  När hon var hämtad så åkte vi iväg till stranden i Vargön, Nordkroken. Vi hade ju stuga här en sommar vilket var riktigt mysigt. Men nu så sprang vi bara ner en snabbis till stranden, Medusa tyckte sanden var helkonstig haha. Fick några härliga bilder på henne i sanden iallafall så dom ska jag kika igenom när jag får lite tid över!
Himlen hade varit kolsvart och regnet hade öst ner men nu så klarnade det upp fort och min dotter är ju inte den som är den, kläderna åkte av och hon sprang ner till vattnet och började plaska. Jag har ju haft lite ångest över att jag inte badat ännu så jag slängde av mig kläderna jag också och hoppade faktiskt i , nackdelen med Nordkroken är att det e så jäkla långgrunt så jag fick tillslut bara sätta mig i vattnet. Det var inte det varmaste men inte heller så kallt och jag är helnöjd eftersom att jag iallafall fick badat innan Juni, ganska exakt också, hehe! Ibland är det spontana bara bäst! 

Kika gärna in på min instagram och facebook för att ta del av mer vardag och uppdateringar, gilla gärna inlägget via hjärtat , kram! 
Mirre - Sweetwords

Inte badat än? hehe här ska det ej badas än, skratt, inte alls så varmt här ;), men oh så härligt det låter, så charmiga bilder

Svar: Haha jaså! Hört att det ska vara väldigt varmt i saltvattnet iallafall så tänkte jag får testa det nästa gång. Tack fina du! Kram.
Liv Ringström

elin stridh

åh tusen tack :)

Felicia

Vilka härliga bilder! :)

Svar: Tack :)
Liv Ringström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress